Söndag 5/4

05 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du tänka mer positivt. Även om du har haft det tufft den senaste tiden så ligger det inte i Väduren natur att älta utan att försöka hitta ljusglimtarna istället. Det blir en förhållandevis mysig söndag där mycket kretsar kring familjen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir nästan lika intensiv som lördagen. Nu när ljuset är på väg tillbaka så drar du gärna igång med många projekt hemma. Det kan antingen vara av konstnärlig natur eller så är det mer praktiskt som att måla om. På kvällen får du oväntade men ganska roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir ledsen när du hör hur uppgiven en vän är just nu. Du önskar att du kunde göra mer för att hjälpa, men avstånd och andra omständigheter gör att ni får klara er genom samtal och sms snarare än fysisk hjälp. Underskatta inte ditt värde, du är väldigt duktig på att muntra upp människor.

Kräftan 21/6-22/7

Oron från föregående vecka håller i sig och du känner att du inte riktigt vet hur du ska tänka eller bete dig. Försök att fokusera mer på nuet och fundera inte så mycket på framtiden för den kan du ändå inte påverka just nu. En släkting kan behöva en hjälpande hand idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet kan vara väldigt omtänksam och den sidan visar du idag när du hör av dig till en eller flera personer bara för att kolla hur det är med dom. Under dagen får du uppmärksamhet från en bekant eller ytlig vän. Du vet att hen varit intresserad av dig tidigare och nu verkar det intresset vaknat till liv igen.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir frusterad på att inte kunna planer mycket längre än dag för dag. Jungfrun mår bra av en strukturerad kalender och gärna planera ett halvt år fram i tiden. Nu tvingas du tänka helt om och det blir en nyttig erfarenhet för dig.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på en hel del naturupplevelse. Du mår bra av att komma ut och komma bort långt från sociala medier och nyheter. Du har insett att du kan få den information du behöver vid ett annat tillfälle. Kvällen handlar om värme och om närhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir många och långa promenader för dig om du har den möjligheten. Skorpionen blir ofta rastlös så här års och att vara instängd hemma gör det bara värre. Just nu har du ett stort behov av ensamhet och social distans vilket rimmar bra med samhället i övrigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar upp gamla intressen idag. Det kan vara dataspel, målning, att sy eller baka. Oavsett så måste du ha något för händerna för att hålla tankarna ockuperade. Det är så mycket känslor just nu att du bara kan släppa fram dem lite i taget annars så svämmar du över av känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dagen och livet med ro. På något sätt har du lyckat anpassa dig ganska bra till det nya vilket kan vara förvånande med tanke på att Stenbocken normalt sett inte är den mest acklimatiseringsbenägna tecknet. Idag får du glädjande och överraskande nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp med alla dina projekt, men försök att avsluta en sak i taget bara. Du tennderar att påbörja lite här och lite där vilket kan driva din övriga familj till galenskap. Tänk på att det antagligen är fler än bara du som bor hemma. Som ensamstående kan du frossa i påbörjade projekt utan protester.

Fiskarna 19/2-20/3

En bra idé för Fiskarna är att börja läsa mer nu när du har den tiden. Fisken är ofta litterärt intresserad även om det intresset ibland vaknar ganska sent i livet. Nu har du möjlighet att läsa alla de där böckerna du tänkt läsa men du aldrig hunnit öppna.

Annons