Måndag 6/4

06 apr, 2020
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen så börjar du komma in i en ny lunk. Oavsett om du arbetar eller är ledig så kretsar mycket kring hemmet och kring att göra det mysigt för både dig och din familj. I vanliga fall kan ditt tålamod vara ganska kort, men de senaste veckorna har du blivit mycket mer tolerant.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att starta upp olika saker. Du har många små projekt som tillsammans bildar en helhet. Den här dagen passar du även på att höra av dig till släkt och vänner, både för att checka in och se hur de mår och för att du saknar dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen vill du inte göra någonting, du känner dig deppig och vill bara krypa ned i sängen igen. Här gäller det att fokusera på de saker som du älskar i ditt iv och inte grubbla så mycket på allt annat som händer just nu. En vän hör av sig och behöver ditt råd. Var ärlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på allt och alla just nu och det tenderar att gå ut över de personer som står dig närmast. Du är inte van att vara så här begränsad och du har inte ännu hittat ett sätt att acklimatisera dig till det nya. En vän eller släkting hjälper dig genom erfarenhet och goda råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna unna dig något nytt. Det kan vara i klädväg eller något till hemmet. Du tvekar inför att shoppa och det kan mycket väl bli en shoppingrunda från soffan istället. Du inser att shoppa i myskläder med en kopp kaffe i handen inte är helt fel.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en stress och en press i ditt horoskop som inte borde finnas där. Du ställer för höga krav på dig själv. En person kan inte bära hela världen problem på sina axlar. Försök att sortera ut vad det är som du kan göra något åt och vad du inte kan påverka för tillfället. Lägg energi på rätt saker.

Vågen 23/9-22/10

Du känner en viss oro för en äldre vän eller släkting som inte är så försiktig som hen borde vara. Den här personen har levt ett äventyrligt liv, och du inser att hen är svår att ha under kontroll. Om du inte kan påverka med argument får du vädja till hens känslor istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en dag där du måste försöka att prioritera ibland en mängd viktiga saker. Det är inte så enkelt som det verkar eftersom allt måste blir gjort. Ta en paus, ägna dig åt lite skrivbordsgympa, yoga eller ta en promenad. Distansen till jobbet kan få dig att se saker ur ett annat perspektiv.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om meningsskillnader. Det är inte ett direkt gräl, men det är en gaska het diskussion där du och din partner olika sätt att tänka framträder väldigt tydligt. Återigen kommer du att tänka på hur olika ni faktiskt är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska loj den här måndagen. Du har inte alls särskilt mycket energi i kroppen, men du försöker ändå strukturera ditt arbete. Är du ledig så vill du försöka få igång kroppen genom en promenad, en joggingtur eller styrketräning. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska energisk just nu. Det finns så mycket som du vill få gjort och det kräver att du hela tiden håller igång i ett ganska högt tempo. Oavsett om du arbetar eller har projekt hemma så gillar du att se hur resultatet växer fram.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir annorlunda. Du är trött och grinig och du vill egentligen vara lite för dig själv men din partner vill ha uppmärksamhet. Är du singel kan det vara en familjemedlem som inte låter dig vara ifred. Du måste markera att du behöver utrymme för att få tänka.

Annons