Tisdag 7/4

07 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du reda ut ett problem som uppstått inom familjen. Just nu så pratar ni olika språk och det resulterar i en rad mindre men irriterande missförstånd.  Under kvällen får du chansen att överraska en vän.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir väldigt harmonisk. Du tar en sak i taget och du stressar inte. Den här dagen handlar om att låta kreativiteten flöda och nyfikenheten få växa. Det blir också en dag då du och dina kollegor eller vänner möts på ett helt nytt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på att inget går som planerat just nu. Du har lite känslan av att ta ett steg framåt och två bakåt. Det handlar egentligen mest om planering och om att hitta nya väger när omständigheterna förändras.

Kräftan 21/6-22/7

För dig händer det inte så mycket nytt den här tisdagen och det är du på sätt vis tacksam för. Det har varit väldigt mycket nytt och jobbiga omställningar så lite slentrian skadar aldrig. Dagen handlar också om att planera inför påsen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har två vänner som är tillsammans men som inte är så harmoniska ihop som de borde vara. Du kan inte riktigt se vad det är som gör att de dras till varandra. Det är verkligen motpoler och tycker sällan samma sak. Idag inser du att du också dras till din raka motsats.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som väldigt sällan ryter ifrån men idag så går en släkting för långt i sitt nonchalanta beteende. Du har alltid haft svårt för den här personen och var hen inte familj så skulle du kapat banden för länge sedan.

Vågen 23/9-22/10

Din ekonomi ser plötsligt mycket bättre ut, Bristen på shopping och utekvällar den senaste tiden gör att utgifterna minskat en hel del. Kanske är det läge att börja spara nu när du ändå inte kan göra av med så mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker förklara för en vän varför hen borde tänka om idag istället för att envisas med att driva den linje som hen gör. I vanliga fall är det här en förnuftig person, men just nu så agerar hen väldigt irrationellt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du mycket med familjen och ni växer samman starkare för varje dag. Du har insett att motgångar föder en vilja att lyckas och den senaste tiden har en plan växt fram hos dig. När allt det här är över vet du vad du vill göra eller vad du vill utbilda dig till.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlaar om vänskap och om att reparera något som skadas, Du har svårt att förlåta en person som du känner dig sviken av, men i just det här fallet kan du göra ett undantag eftersom du förstår var hen har agerat som hen har.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska rolig men också jobbig. Du sliter hårdare än du brukar och det ger ett bra resultat spå var stolt över dig själv. Kvällen handlar om att vara rolig och om att lindra en släktings ångest, Du får goda nyheter den här kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu så är det mycket diskussioner i hemmet och det är många åsikter som går isär. Det handlar om saker som händer varje dag men som ni alla ser olika på. Det kan ha med ålder, livserfarenhet och förmågan att sätta sig in i andra personers problem.

Annons