Onsdag 8/4

08 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en del att göra den här onsdagen. Det är mycket som ska avslutas innan du kan slappna av och ta påsk. Påsken kommer att se annorlunda ut men det bekymrar dig inte så mycket. Nya tider skapar nya traditioner och du gillar nya traditioner.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som funderar mycket både över nuet och över framtiden. Trots att Oxen är en praktisk och jordnära person så brukar du sväva iväg i dagdrömmar mer än de andra jordtecknen och så är fallet idag. Du drömmer dig bort och det gör att du tappar fokus på det du ska göra på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du hitta ett arrbetssätt som fungerar för dig Det blir en bra dag där du utvecklas mycket, både i ditt sätt att jobba och i ditt sätt att planera. Planerna för helgen verkar vara ändrade eller inställda så nu börjar du fundera hur du ska göra de kommande dagarna.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du argumentera med en vän eller kollega, men det verkar som om du förlorar den här striden. Du har egentligen inte så mycket övertygelse som du vill ge sken av och det gör att du inte strider lika hett för din sak.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet inte vad som hänt men många av dina vänner har glidit ifrån både dig och varandra den senaste tiden. Du börjar inse att om du vill behålla dem i ditt liv så måste du anstränga dig mer. Lejonet brukar sällan behöva jobba så här hårt på sina relationer så det här är en ny situation för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att se problemet. Du tycker att din vän förstorar saker och väljer att se negativt på situationen istället för att anpassa sig och ta saker som de kommer. Det här är ett väldigt annorlunda synsätt för att vara en Jungfru, men just nu influeras du av de mer relaxade Vattentecknen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en oro att du ska säga eller göra fel saker idag. Det handlar om att du vill att din vän ska bli överraskad och glad samtidigt som du undrar om du inte tagit i för mycket. Tänk på att om det kommer ifrån hjärtat så kan det aldrig bli fel. Lita på dina känslor.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du tänka praktiskt. Du har flera saker som du behöver ordna men då måste du ligga steget före för att hinna med eftersom det inte är så enkelt att få till som det brukar vara. Använd dig av din fantasi för att förändra och anpassa saker.

Skytten 22/11-21/12

Du vill vara nära din partner mest hela tiden medan hen vill ha mer distans. Du förstår inte varför hen drar sig undan och när du lyfter ämnet så uppstår en ansträngd stämning mellan er. Det handlar om att olika personer har olika stort behov av ensamhet. Ditt är mindre än din partners behov.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du en massa planer, men frågan är om du har orken att genomför dem. Just nu känner du dig inte så energirik som du brukar vara. Det kan handla om att du behöver komma ut och röra på dig lite mer. Frisk luft får dig att tänka klarare.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du avsluta arbetet så tidigt som möjligt. Du vill ta påsk, men frågan är om du hinner bli klart enligt planerna. En förfrågan från en vän får dig att börja fundera mer över sommaren och hösten. Kanske är du redo att söka ett nytt arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite elak för du drömmer dig gärna bort när du umgås med din familj och din partner. Du vet att dina tankar kretsar kring en person som du egentligen inte borde tänka på men som allt oftare har smugit sig in i dina drömmar den senaste tiden.

Annons