Torsdag 9/4

09 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att anpassa sig till det som händer omkring dig. Det är mycket olika viljor i din familj just nu och du försöker få alla att samsas vilket kan vara en utmaning i sig. Den här dagen kommer du på dig själv med att sakna en viss person lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen får du möjlighet att pröva på lite annorlunda uppgifter. På sätt och vis bli det en utmanande dag, men den bli också rolig och kreativ. Du upptäcker att dina chefer verkligen uppskattar din förmåga att leda och vägleda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen kan du få för dig att gå emot ett förbud och det kommer inte att uppskattas av din omgivning. Tvillingen är ofta lite opportun, särskilt när det kommer till regler som du inte kan se poängen med. Du är inte mycket för att lita på andra utan du litar på ditt eget förnuft.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om starka känslor som kommer tillbaka till dig igen. Det du trodde var glömt och begravet är inte alls borta visar det sig. Nu när du spenderar mer tid med den här personen så inser du att du inte alls är över hen och det kan ställa till problem om du är i en relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på en vän när du märker att hen har gått bakom din rygg. Ni är båda lite förtjusta i samma person, men hen försöker att undvika att du kommer med när ni ska ses för att få mer tid med den här personen utan dig. Du funderar ut en liknande strategi som du tänker tillämpa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bygger på kreativitet och en hel del utomhusaktiviteter. Du tar verkligen vara på bra väder när det dyker upp. Just nu har du ett allt större behov av att få lämna hemmet om än bara för ett par timmar.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite rädd och osäker just nu. Det handlar om en nära vän som kanske har blivit sjuk eller som av någon anledning har dragit sig undan människor. Du försöker att hålla kontakten men hen är väldigt introvert eller svår att nå just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen lite som den kommer. Om du arbetar så försöker du vara mer för dig själv. Dels behöver du vara ensam för att kunna fokusera bra och dels är du mer bekväm när du kan hålla lite social distans. Kvällen handlar om att planera inför sommaren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en vän som kommer med ganska genomskinliga ursäkter för att ni inte ska ses. Du bestämmer dig för att återuppta en gammal vänskap igen och du inser hur mycket du saknat den här personen. Det var relationer och livet som kom emellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir inte så aktiv som du tänkt dig. Du har svårt att hitta på saker att göra och då kommer en nära vän med ett förslag som löser alla problem. Hen har länge försökt att få umgås lite mer med dig själv, men hittills har du undvikit det. Nu när ni är på tu man hand så är det väldigt trevligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många projekt på gång och ibland blir det lite rörigt. Försök att göra en sak i taget så kommer du kanske slippa kaos i vardagen. Under torsdagen så träffar du på en gammal vän av en slump. Även om det inte är läge att gå och ta en spontan öl så vill du gärna träffa hen snart igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väljer att vara med vänner eller familj före din partner just nu. Du har en del funderingar som gäller dina känslor och du behöver tid för att reda ut dem. Kvällen handlar om någon form av verklighetsflykt. Det kan vara en hobby, att spela spel eller något annat.

 

Annons