Fredag 10/4

10 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar på dig ett ansvar som du sedan vill slippa men du vet inte hur du ska tala om det utan att göra din vän besviken. Ibland är du lite väl impulsiv när det gäller att fatta beslut. Under eftermiddagen får du svar på en fråga som rör arbetet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir långsam, på gränsen till tråkig. Du har så mycket du kan göra, men du har svårt att komma igång med de olika projekten. Kvällen handlar om att vara tillsammans med familjen. Just nu betyder familjen väldigt mycket för att du ska känna dig trygg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra trots att det är långfredag och det gäller att du lägger upp ditt arbete så att du hinner med allt. Under dagen får du positiva nyheter och du känner att du äntligen kan andas ut. Det här har varit något av ett svart moln som hängt över dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du umgås med en vän men hen har många järn i elden hemma just nu. Kanske ska du erbjuda dig att hjälpa till om du har den möjligheten. Din vän kommer att bli tacksam för din hjälp och du får en chans att träffa hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen försöker du att bolla med olika idéer rörande påsken med din familj. Ett traditionellt firande är uteslutet, det har du insett men nya tider ger möjlighet till att skapa ny traditioner. Försök att tänka utanför boxen.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen försöker du anpassa dina arbetsuppgifter så att du ska hinna med både det du måste göra och lite roligare saker som kanske inte är nödvändiga, men som är bra att få gjort. Under eftermiddagen väntar en mindre överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Du genomgår en förändring just nu. Det som har hänt de senaste månaderna har fått dig att växa som människa. Under den här dagen möter du någon som du inte sett på länge och hen slås av skillnaden på dig då och nu. Ta det som en komplimang.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar främst om att göra saker för dig själv. Du försöker ofta hjälpa andra men för att orka göra det så måste du också ta hand om dig själv. Idag så kretsar dagen kring dina egna behov. Det är tillåtet av vara lite egoistisk ibland.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du saknar någon mer än du vill medge och du försöker att underhålla er kontakt via samtal och mess. Det blir inte riktigt samma sak som att ses, men det duger för tillfället. Idag är ditt behov att få bolla dina tankar med den här personen extra stort.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om att erkänna dina känslor och att våga lite på din magkänsla. Du är osäker på om du gör rätt val just nu, men ditt hjärta säger att det är den enda vägen du kan gå. Ibland så är hjärtat pålitligare än logiken och så är fallet idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen avslutar du en mängd småprojekt som du påbörjat och du är väldigt nöjd med resultatet. Äntligen kan du låta din kreativitet få fullt utlopp. Kvällen kretsar kring familjen och kring god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får nyheter idag och du känner dig lite förvånad och kanske något förfärad. Det handlar om en person som du egentligen inte står så nära men som du umgåtts med till och från under några år. Kvällen blir mysig utan att det händer så mycket.

Annons