Lördag 11/4

11 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du umgås så mycket du kan med de närmaste. Även om ni egentligen inte firar en vanlig påsk så blir det lite god mat och en mysig dag. Stora delar av dagen kretsar kring utomhusaktiviteter, i alla fall om vädret tillåter det.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktigt optimistisk idag och det är bra. Dagen handlar även om familjen, om mat och om gemenskap. Du har fått nyheter som ger dig hopp inför något som du planerat under kommande månaderna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir saker bökigare när du försöker att undvika att börja om när du har gjort fel. Vissa saker vinner på att du backar ett steg och gör om och gör rätt mer än att du försöker rätta till misstaget i efterhand. Här gäller det att veta hur du ska tänka, något som du får öva på idag.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir rolig kreativ och lagom social. Du umgås bara med dina närmaste men det räcker till mer än väl. Dagen handlar om att fira i mindre skala, men också om att reflektera lite över den rådande situationen i världen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir ställd när en vän ställer en ganska påträngande och inte alls förväntad fråga idag. Visst vill du vara ärlig mot din vän, men i din värld är det skillnad på att vara ärlig och att helt öppna upp sig. Under dagen får du ett meddelande som gör dig glad.

Jungfru 23/8-22/9

Du funderar mycket på ett förslag som du fått från en vän eller bekant. Det kändes inte rimligt att hoppa på det här projektet för några månader sedan, men situationen ser helt annorlunda ut nu och du överväger att säga ja. I övrigt en mysig men lugn påskafton.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar inte vara helt odelat positiv till din väns förslag även om du hoppas lika mycket som hen på att det ska gå att ordna. Du är mer för att ta en dag i taget än vad din vän är. Under dagen får du höra en nyhet som kan vara en smula oroande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om familj och om god mat. Det blir en lugn påskafton som påminner mer om hur man friade förr i världen än om de traditioner som du firat med de senaste åren. Kvällen för med sig goda nyheter som rör en vän till familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12r

Dagen blir givande men faktiskt lite stressig. Du har tagit på dig ganska mycket den här påskaftonen oavsett om det rör matlagning städning eller något annat. Under dagen så får du hjälp av en familjemedlem eller din partner. Kvällen blir härlig men alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du saknar alla små påskharar och påskkärringar så försöker du ändå att mysa den här dagen. För dig är det viktigt att tänka framåt och inte fundera så mycket på det som varit. Idag får du en fin komplimang från ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor av järn i elden och du slutar inte bara för att det är påskafton. Enligt dig kan all typ av firande vänta till kvällen. En rolig nyhet och en överraskning väntar den här lördagen. Kvällen blir mysig och väldigt familjenära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir arg när du får höra ett rykte som rör din vän. Frågan är vad som gör dig mest upprörd. Ryktet om din vän eller det faktum att det kan vara sant. Under eftermiddagen är det familjen och familjemys som gäller.

Annons