Söndag 12/4

12 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen passar du på att göra saker som hamnat efter hemma. Det kan vara att göra vårfint, ett gammalt projekt som blivit liggande eller något annat som kräver lite extra omsorg. Under kvällen passar du på att mysa med en bra film eller något liknande.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite mer social. Du försöker att spendera tid med dina närmaste men ändå hålla dig till de regler som finns. Mycket för dig är en balansgång och för den väldigt lydiga Oxen är det svårt att bryta några som helst förbud utan att få dåligt samvete. Trots allt blir dagen trevlig och lyckad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på en vän som ständigt slänger ur sig grodor utan att egentligen ha någon som helst koll. Oftast brukar du ha lite överseende med den här sidan, men nu så har det blivit ännu värre. Kvällen handlar om att planera för framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig över en äldre släkting. Hen är svår att resonera med och hen gör ofta lite som hen vill utan att fundera över de konsekvenser som hens agerande kan få. Idag gör personen något som du tycker är väldigt dumt. Här gäller det att vara öppen med hur du tänker och tycker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här söndagen blir bra på många olika sätt. Du träffar en person som du tycker mycket om och du får ägna delar av dagen åt en hobby som du gillar. Just nu försöker du vara aktiv utomhus så mycket som du kan vara.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underlig påskdag och söndag. Det blir nästan lite av en film där vissa saker som inträffar känns för otroliga för att bara vara en slump. Det här är en dag som du kommer titta tillbaka på under många år och inse att den till stor del förändrade ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar mycket just nu men det verkar som du har svårt att dela dina tankar med dina närmaste. Det som bekymrar dig verkar inte bekymra andra i samma utsträckning. Under dagen så får du höra ett rykte som gör dig fundersam.

Skorpionen 23/10-21-11

På söndagen försöker du vara utomhus så mycket du kan. Det är när du är aktiv utomhus som du får dina bästa idéer. Det är som ljuset och allt syre ger en skjuts till din kreativitet. Under eftermiddagen får du en fråga av en vän. Frågan får dig att fundera ordentligt över ett val som du gjort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen plockar du fram dina bästa idéer och ser om det finns någon som du kan omsätta till verklighet nu när du har tid. Du har en kreativ ådra som du allt för sällan tar till vara på. Just nu är du mer rastlös än vanligt och du behöver något att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen passar du på att träffa några av de personer som står dig närmast. Det blir en lugn dag där du ser till att kombinera det bästa som finns nämligen familjen och god mat. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby eller åt att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att skapa i ditt horoskop just nu. Du har plockat fram den lilla hustomten i dig och när den väl kommit fram är det svårt att stoppa tillbaka den. Under den här söndagen kan oroande nyheter om en äldre vän eller släkting nå fram till dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en utmaning som du inte hade räknat med. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig väldigt mycket. Du kan av en slump springa på en person som du tänkt mycket på men som du inte sett på länge. Det här mötet kan väcka upp känslor.

Annons