Måndag 13/4

13 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du ta in den information som du får och det går ganska bra även om du glömmer bort vissa saker. Just nu är du lite tankspridd och det beror på att du har börjat tänka lite extra på en viss person. Man skulle kunna säga att du börjat dagdrömma.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir trevlig och du får mycket gjort. Du är nöjd med din insats även om du känner att du alltid kunde presterat lite till. Under dagen får du goda nyheter som rör jobbet. Du känner att hoppet återvänder.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett ganska dåligt humör just nu. Håll dig undan dina nära och kära så du inte fräser åt dem av misstag, Under eftermiddagen försöker du köpa något som du saknar hemma, men det verkar vara väldigt svårt att få tag på.

Kräftan 21/6-22/7

Du får vara försiktig med vissa av dina uttalanden. Ibland är din ärlighet lite väl rak och det kan såra vissa personer som du egentligen tycker om. Under dagen försöker du träffa en viss person, men hen har återigen dragit sig lite inom sitt skal.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen får du höra något som du tycker är både roligt och ironiskt på samma gång. Det handlar om en vän till dig. Hen lyckas alltid förvåna dig på ett eller annat sätt. Hen är så mångfacetterad att du aldrig lyckas läsa den här personen helt.

Jungfru 23/8-22/9

Det är små saker som är de stora förändringarna just nu. Det händer inte så mycket nytt i ditt liv så det blir detaljer som väcker en hel del uppmärksamhet idag. Även ryktesspridningen har ökat den senaste tiden och du är glad att det inte handlar om dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utvecklande måndag där du får testa dina gränser inom många nya områden. Den här dagen händer det något som får dig att tänka om helt inför våren och sommaren. En ny bekantskap gör ett starkt intryck på dig den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du förstår att du gjort ett övertramp idag, men du vet inte hur du ska kunna rätta till det. Mycket handlar om att vissa personer är väldigt känsliga och just nu är du inte så smidig som du brukar vara. De två omständigheterna klingar illa tillsammans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir sur när du märker att du inte alltid blir tillfrågad om du vill vara med. Det handlar mer om principen än att du faktiskt känner för att följa med. Ta upp det här med din vän, men försök att vara lite diplomatisk i hur du uttrycker dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på massor av överraskningar. En hel del är positiva, men det finns också upplevelser som du kunde vara utan. På det hela blir det en intressant, lärorik och väldigt rolig dag. Du upptäcker nya sidor både hos dig själv och hos andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att arbeta på fast du förlorat lite av din arbetsmoral. Du har väldigt många projekt igång hemma och det kan kännas lite väl mäktigt ibland. Ta hjälp av den övriga familjen om du känner att du kör fast.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite annorlunda. Du gör något som du har lite dåligt samvete för men som du ändå inte kan låta bli. Just nu så har du ofta en inre kamp om vad som är moraliskt rätt och vad det är du egentligen känner och vill.

 

Annons