Tisdag 14/4

14 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen börjar du gå tillbaka till det normala även om vissa saker har ändrats antingen permanent eller tillfälligt. Det kan handla ditt arbete eller ditt boende. Under tisdagen väntar det bra nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad på en person som tar sig väldigt stora friheter. Även om du inte vill ändra på hen skulle du inte ha något emot att hen blev lite mer ödmjuk. Under dagen får du vara kreativ, vilket passar dig bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen så behöver du försöka hitta tillbaka till det normala igen. Du har svårt att komma in i rutinerna efter påsken och det kan ta ett tag att starta upp saker som blivit liggande under en längre tid. Den här dagen får du träffa någon som du inte sett på länge.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra start på veckan och du känner dig ovanligt pigg och utvilad fast det är vanlig vardag. Under dagen får du möjligheten att vidga ditt perspektiv lite när det kommer till dina arbetsuppgifter. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad när vissa personer fortsätter att göra som de vill och inte lyssnar på regler. Du brukar inte vara den som alltid rättar dig i ledet, men du har en hel del sunt förnuft och du är bra på att bedöma vad som är viktigt. Idag säger du ifrån till en person som du tycker beter sig respektlöst.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen handlar om rutiner och det passar jungfrun bra. På något sätt känns saker lite mer normala när du kan fortsätta med din vardag på samma sätt som du alltid har gjort. Under dagen får du nyheter som kan vara lite sorgliga.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra inledning på veckan där du tar med dig positiv energi in i vardagen. Du har tankat både sol och massor av inspiration den senaste tiden och nu återvänder du till jobbet full av roliga och kreativa idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen blir ganska lugn. Du har en del att göra, men du skulle knappast säga att du stressar. Under dagen träffar du en gammal kollega som just gått igenom en tuff period. Du känner mycket med den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir orolig när du hör rykte som gäller ditt arbete. Även om du inte själv påverkas direkt så är det många du känner som kommer drabbas av de här besluteten. Har du ett förhållande så kommer mycket av kvällens samtalsämnen kretsa kring den rådande situationen.

Stenbocken.22/12-19/1

Under tisdagen ska du hinna med ett antal uppgifter och du blir lite stressad. Du har slappnat av den senaste veckan men nu gäller det att få upp tempot igen. Under eftermiddagen får du ett väldigt gulligt meddelande. Du blir rörd av den här personens omtanke om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förbereder dig på att förändra och förbättra vissa saker antingen på jobbet eller i hemmet. Det här är ganska omfattande förändringar så det kan ta ett tag innan din familj ställer in sig på dem. Under eftermiddagen väntar roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite irriterad på en släkting som inte riktigt kan låta dig vara ifred. Hen har en förmåga att lägga sig i saker som hen inte har att göra med och du vet inte hur du ska få hen att förstå att hen inkräktar på din personliga sfär.

Annons