Onsdag 15/4

15 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du samarbeta med en kollega som vanligtvis inte ingår i din grupp. Det här kan verkligen bli riktigt bra eller riktigt dåligt. Det handlar mycket om vilken plats ni två låter varandra ta. Kvällen blir omväxlande och trevlig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en person som du inte kan träffa alls eller särskilt mycket just nu och du kommer på dig själv med att sakna hen väldigt mycket idag. Tänk på att man faktiskt kan hålla kontakten på fler sätt än att träffas öga mot öga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är orolig för en vän som är borta mycket just nu. Hen är sjuk mer än vanligt och du undrar lite vad det är som är fel. Det bästa är om du hör av dig till din vän och frågar hur hen mår. Kvällen blir rolig, men annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Du bryr dig mycket om en person som du inte får träffa så ofta men den senaste tiden har du faktiskt sett lite mer av hen. Tala om för hen att hen alltid finns i dina tankar och att du skulle vilja träffa hen ännu mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir riktigt irriterad på en person som alltid vill göra saker på sitt sätt och som aldrig anpassar sig efter dig. Som familj eller som vänner tycker du det är viktigt att lyssna på varandra och försöka att hitta en medelväg när båda inte är överens.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen passar du på att göra saker som du aldrig hinner med i vanliga fall. Du blir nöjd över resultatet och du känner att du faktiskt växer när du tar mer ansvar än du brukar göra. Kvällen blir rolig och fysiskt krävande.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om detaljer och det gäller att vara vaksam. Det är lätt att missa saker som är små men viktiga. Under eftermiddagen får du ett besked av något slag från din chef. Det här får dig att fundera på sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker anpassa dig till nya vanor, men det är inte så lätt. För tillfället finns det en oro för framtiden och en vilja att försöka förändra nuet. Under onsdagen får du ett besked som kan underlätta för dig när du planerar framåt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett gott humör den här onsdagen. Det mesta går som du vill och du känner att du börjar få lite kontroll över vardagen trots att den är rätt olik det som brukar vara normalt för dig. På kvällen träffar du din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om familjen och om att umgås med de närmaste. Oavsett om du arbetar, är ledig eller jobbar hemifrån så blir det en produktiv dag där du får många saker gjorda. Kvällen handlar om en idrott, hobby eller om fysisk aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt fokuserad på saker som du vill göra. Försök att diskutera med familjen om de vill samma sak som du eller hur deras tankar går. Under dagen får du besked som gör dig lite nervös men glad och stolt på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen så arbetar du på ett projekt som kommer att ge resultat långsiktigt. Fisken brukar inte gärna ge sig in på den här typen av långtgående planer, men just nu tycker du att det känns som en bra idé att tänka framåt.

Annons