Torsdag 16/4

16 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn torsdag, i alla fall arbetsmässigt. Visst har du saker att göra, men det känns som om det mesta är under kontroll. Dagen handlar till stor del om att planera framtiden och om att ta en sak i taget, något som Väduren brukar ha svårt för.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lite rörig torsdag där du känner att du har ganska dålig koll. I och för sig är det bra för dig att öva på att följa med strömmen lite mer. Du brukar vilja ha struktur, men i dessa tider är det svårt att veta vad som händer från dag till dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir besviken på en kollega som inte lyder ditt råd. Du har länge rekommenderat hen att vara försiktig, men hen har en förmåga att leva som om det inte finns någon morgondag. Idag gör hen något väldigt dumdristigt som oroar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara modig. Du är dålig på att tala om dina känslor och ofta så stänger du in dem tills att de bubblar över och du inte kan behärska dig. Nu har du insett att det kan vara bra att lätta lite på locket då och då så att du inte skapar en vulkan av innehållna känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara en retsticka när du vill och så är fallet idag. Du kan inte låta bli att driva med en vän som uppenbarligen har väldiga problem när det kommer till att uttrycka sig. Hen vill gärna vara lika lättsam och charmig som du men det ligger inte i hens natur.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett val som du måste göra. Det tycks handla om pengar. Det ena valet innebär mindre pengar men mer trygghet medan det andra valet är mer av en chansning. I det andra valet sätter du full tillit till din egen kompetens och drivkraft.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en förvirrad men samtidigt lärorik dag där du får testa på att utnyttja din intelligens på ett nytt sätt. Här gäller det att vara både tuff och beslutsam vilket kan vara lite problematiskt för den veliga Vågen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det vackra vädret lockar fram ett härligt humör hos dig. Har du möjlighet så tillbringar du mycket tid utomhus just nu. Du hämtar inspiration både från naturen och från dina närmiljöer. För dig är det här en tuff, men samtidigt utmanande och intressant tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ger dig inte utan du vill verkligen genomföra en idé som du har. Till din hjälp tar du till alla möjliga metoder oavsett om det gäller manipulation, piska eller morot. För dig är inte vägen till målet det viktiga utan det är själva målet som du fokuserar på.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen fokuserar du på vissa uppgifter som du vill få klart i tid. Du pratar mycket med dina vänner och kollegor om hur du ska tänka och tillsammans skapar ni ett överväldigande resultat. Kvällen fokuserar på dina primära mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv och lite rörig torsdag men du får ändå en hel del gjort. Du känner att det är roligt att få vara mer kreativ och skapa nya lösningar på gamla problem. Kvällen handlar om vänskap och om att försöka hitta tillbaka till det vanliga igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir arg och frustrerad på din vän för att hen tänker så egoistiskt. Du hade hoppats på att hen skulle förändra sig, men nu verkar hen vara tillbaka i gamla vanor igen. Det här gör dig ont eftersom du i grund och botten tycker väldigt mycket om den här personen.

Annons