Fredag 17/4

17 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är redan fredag igen och du undrar lite vart veckan tog vägen. För dig går allt i samma spår och det gör att dagarna blir bedrägligt lika varandra. Du måste skapa nya vanor som underlättar i denna förvirrande tid. Försök att gå promenader, eller ta joggingturer så att du kommer ut lite mer.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rolig och den går ovanligt fort. Om du arbetar försöker du hinna med vissa speciella projekt. Du tycker att det är viktigt att hålla ångan uppe även om tempot är lite lägre än det brukar vara så här års. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar vissa saker i egna händer idag. Du är trött på att alltid vara den som försöker anpassa dig när alla andra uppenbarligen inte anstränger sig lika mycket. Tänk på att du bara kan påverka vad du gör och att andra gör fel innebär inte att du ska sluta agera på rätt sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir upprörd idag. En vän säger eller gör något som lyckas förolämpa dig ordentligt även om det inte alls är meningen att såra dig. Som Kräfta kan du bli väldigt känslig, särskilt när det handlar om personer som du är lite svag för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som aldrig brukar tappa tron på dig själv, men idag känner du dig lite tvivlande. Oavsett vad det handlar om så kan du diskutera saken med din vän. Hen har en förmåga att sätta sig in i ditt problem och kan komma med värdefulla tips.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara väldigt produktiv och leverera mycket på kort tid. Jungfrun ogillar att stressa, men ibland är det bra att du sätter lite press på dig själv. Det är av den här typen av utmaningar som du växer.

Vågen 23/9-22/10

Du blir arg på en vän som skvallrar en hel del just nu. Du förstår att hen är uttråkad och bara vill att det ska hända något, men den här typen av lösa rykten kan skapa problem för alla inblandade. Kvällen blir lugn men mysig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du kan vara lite väl spydig mot en kollega ibland, men hen säger väldigt fördomsfulla saker och det retar upp dig. Du tycker egentligen att det här är en bra person, men när hen plötsligt blir smått rasistisk eller sexistisk så blir du rasande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta hand om det du älskar. Att våda en relation, oavsett om det rör din partner, dina vänner eller din familj är väldigt viktigt särskilt under rådande omständigheter. Kvällen handlar om ärlighet och om att visa omtänksamhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lite irriterad på en vän för att hen inte vill berätta en hemlighet som hen vet. Du brukar sällan vara så här nyfiken av dig, men just den här personen det handlar om intresserar dig mer än du vill medge. Kvällen kan bli väldigt intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir väldigt frustrerad när du inte får som du vill på ditt arbete idag. Du tycker att dina förslag är både genomtänkta och helt rätt i tiden men din chef håller inte med dig och det är din chef som bestämmer. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill unna dig lite goda saker just nu, men du borde tänka mer på vad du stoppar i dig. Precis som Oxen så har du lätt för att lägga på dig några extra kilon, särskilt om du uttråkad eller deppig. Försök att kompensera ditt okynnesätande med motion.

Annons