Lördag 18/4

17 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt den här lördagen. Egentligen handlar det inte om att du behöver vila upp dig utan att du inte riktigt har fantasi nog att hitta på något. Ett meddelande från en kollega som du inte träffat på länge får dig att längta efter hen. Varför inte skriva några rader eller ringa hen?

Oxen 20/4-20/5

På lördagen påbörjar du ett nytt, rätt så omfattande projekt i hemmet. Det här kommer att ta tid men å andra sidan så har du rätt mycket av den varan just nu. Du kan verkligen få utlopp för din kretivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det underlättar knappast att du blir sur för minsta lilla motgång idag. Du har Månen emot dig och det påverkar ditt humör negativt. Om du är medveten om den influensen kan du kanske kontrollera dina negativa känslor lite bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket magi i den här dagen och du har turen på din sida. Slumpen gör att du kan stöta på rätt person vid rätt tillfälle idag och då kommer många pusselbitar falla på plats. Även om du inte tror på ödet i vanliga fall så inser du att vissa saker måste vara mer än ren slump.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en konstig lördag som börjar fel och slutar avigt men däremellan blir allt rätt. Det handlar mycket om inställning idag. Att tänka positivt kommer definitivt att underlätta. Kvällen blir intensiv på ett ganska oväntat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, intensiv och ganska jobbig mellan varven. Du är mer social än du varit på länge, men du håller dig ändå lite på din kant för säkerhets skull. Du vill inte ta några risker. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande lördag där fokus ligger på att skapa förändring i det lilla. Du brukar vara den som fördrar mer radikala insatser, men du börjar inse värdet i att göra mindre, men värdefulla förändringar i vardagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lite lätt panik när det handlar om din ekonomi. Om du inte har undanlagt sedan tidigare så kan du gå in i en period där du verkligen måste snåla för att kunna täcka alla kostnader. Idag är det dags att se över din budget och fundera på alternativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska nyckfull i humöret just nu. Ena dagen så är du väldigt mjuk och inkännande medan du kan vara hård och på gränsen till avvisande nästa dag. Det handlar om att det är många olika influenser som inte riktigt kommer överens i ditt tecken just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att komma ikapp både arbetsmässigt och fysiskt. Du har tagit det rätt lugnt den senaste tiden men nu är det dags att öka tempot igen. Du behöver något som driver dig framåt och idag får du den morot du behöver. Kvällen blir rolig och lagom social.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget sätt att kringgå problemet du måste ta tjuren vid hornen. Det kan bli en ganska kall stämning idag när du talar om hur du tänker och det är viktigt att du visar på att de förändringar du vill göra inte påverkar er som familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen argumenterar du mycket med en släkting som har tagit envishet till en ny nivå. Hen är inte bara oresonlig, hen har också en förmåga att locka med fler personer med på sina dumheter. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Annons