Söndag 19/4

19 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du kompensera för något som du glömt, men risken är att det blir krystat istället för naturligt. Under dagen får du några bra tips om hur du kan tjäna extra pengar den här våren och sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Ibland blir du sur och oftast inträffar det när du inte får avsluta det du håller på med innan någon rycker i dig. Idag är en sådan dag då du hela tiden blir avbruten och det skapar en viss irritation. Om vädret är bra kan det hjälpa att ta en långpromenad och skingra tankarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ha tålamod i alla möjliga sammanhang. Du är inte så bra på det, men du försöker så gott du kan. Under dagen får du höra nyheter som har med ditt arbete eller ett projekt du håller på med.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill återskapa något som håller på att gå förlorat men du vet inte hur du ska göra. Ett tips är att försöka att inte överanstränga dig. Vissa vänskaper håller för livet medan andra rinner ut i sanden för att personerna i fråga växer ifrån varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du frossar i minnen idag. Det kan vara att du börjar sortera i gamla kort eller något liknande. Under dagen får du en snilleblixt. Det handlar om att försöka samla och träffa en del av dina gamla vänner. Frågan är hur du ska gå till väga, kanske kan det bli tal om en återträffa i höst.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lite förolämpad av en vän som tror att hen känner dig så väl, men i själva verket har hen ingen riktig koll. Det handlar om en person som tror mycket om sig själv och om sin förmåga att läsa andra människor. Idag sätter du hen på plats.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och varierande. Du har många projekt och en del kommer ta tid innan du får ordning på dem. Kvällen handlar om familjen och om att försöka hitta en balans i vardagen. Du känner dig lite förvirrad just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

På söndagen hinner du ordna en del saker som har med hemmet att göra. Det blir en harmonisk dag där du känner dig lugnare och tryggare än du gjort på många år. Under kvällen kan du få positiva nyheter som indirekt rör ditt arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett riktigt dåligt humör just nu. Din irritation går ofta ut över din partner eller din familj. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som brukar bli starkare under våren. Vanligtvis hjälper det med att resa iväg en weekend men just nu har du inte det alternativet.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen blir du överraskad av en vän som plötsligt börjat höra av sig allt mer. Du känner att du går och väntar på hens svar och hoppas på att hen ska höra av sig när det varit tyst ett tag. Det finns helt klart en kemi mellan er båda.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del att göra och du tycker det är kul när saker växer fram långsamt. Just nu fokuserar du på mindre projekt hemma, men det blir mest på helgerna eftersom veckorna redan är fullbokade. Kvällen handlar om att planera sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker mycket på en person som du träffade igår även om ni inte pratade så mycket med varandra. Det är något hos hen som får dig att bli varm, irriterad och utmanad på samma gång. Du har försökt glömma den personen många gånger, men av någon anledning dyker hen upp i dina tankar igen.

Annons