Måndag 20/4

20 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du gör fel men du kan inte låta bli att ta en enklare utväg ur en komplicerad situation. Det handlar om att det jobb som du egentligen borde lägga ned inte är värt det resultat som du kan få. För dig handlar det om att vara smart lat.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rörig och du tycker inte om när det är rörigt. Mycket beror på att alla försöker göra samma saker och det finns ingen som styr upp arbetsfördelningen just nu. Eftermiddagen handlar om att visa upp din kreativitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen blir du oroad för en bekant eller äldre släkting. Du har svårt att fokusera dig på jobbet eftersom dina tankar hela tiden vandrar iväg. Under eftermiddagen kan du ventilera dina känslor med en vän eller släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en vän för att hen inte kan släppa taget om något som borde varit passerat för länge sedan. Att du själv gör på samma sätt hör inte hit enligt dig. Du kan inte rå över dina känslor men du tycker din vän borde vara mer förnuftig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska tråkig inledning på måndagen och du måste verkligen skärpa till dig om du ska kunna leverera på någon högre nivå. Det handlar om att du inte trivs att arbeta på det sätt som du måste göra just nu. Ett sms eller ett samtal från en vän får dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill inte stressa idag. Du är irriterad och trött och du känner att du verkligen skulle behöva få vila upp dig. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig både upprörd och lite skadeglad på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir ganska lugn. Du hade i och för sig inte väntat dig något annat, även om du hade hoppats på att något annorlunda och kul skulle inträffa den här dagen. Under eftermiddagen tar du tag i en extremt tråkig men nödvändig uppgift.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska enformig måndag, men du föredrar enformighet framför förändringar eftersom förändringar sällan är positiva just nu. För dig är det viktigt med trygghet och för dig är tryggheten en fungerande, gärna lite småtråkig vardag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker lyssna in en vän som har ganska många olika tankar i skallen just nu. Tyvärr är du inte ditt mest empatiska jag utan det finns en risk att dina tankar vandrar iväg när din vän mal på och du missar det mesta som hen vill dela med sig av.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen blir du överraskad av en väns omtanke. Du vet att hen bryr sig om dig men det senaste året har ni börjat glida isär så därför blir du väldigt förvånad när hen anstränger sig så mycket bara för att göra dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte så produktiv som du kunde vara den här måndagen. Det handlar om att det är får många olika saker på gång och du hinner inte avsluta en sak innan nästa projekts sätts i rullning. Prata med din chef om hur du känner det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du rör dig försiktigt i ovana kretsar idag. Det handlar om ett umgänge som du inte är van vid. Här gäller att anpassa sig och försöka följa med strömmen så kommer det att gå bra. Kvällen handlar om något som rör pengar.

Annons