Tisdag 21/4

21 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du hitta tillbaka till din vanliga arbetsmoral igen. Det är särskilt svårt om du jobbar hemma och måste styra upp din dag själv. Det bästa du kan göra är att skriva ned ett schema som du sedan håller dig till under dagen hur frestande det än är att göra något annat.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar tisdagar eftersom då är första dagen på veckan slut. Är det fint väder den här dagen så är du utomhus en del. Solen får dig att känna dig levande. En lite flirt på jobbet kan pigga upp och få dig att vakna till liv den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen har du svårt att lyssna på en kollega som hela tiden babblar. Du är upptagen med dina egna tankar och din egen oro. Under dagen får du besked som kan tolkas med viss försiktig optimism.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen bör du vara lite försiktig med hur du uttrycker dig. Det finns en risk att du säger saker som du inte menar bara för att du är upprörd eller irriterad. Just nu har du en mindre tilltalande influens från Månen som dominerar ditt tecken och gör dig extra känslosam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra tisdag även om det inte händer så mycket. Du vill gärna se till att få in lite variation i ditt liv, men just nu är det ganska enformigt så du försöker fylla din fritid med aktiviteter som varken kräver längre resor eller många inblandade personer.

Jungfru 23/8-22/9

Du får höra en del rykten idag och det gäller att du inte tror på allt som du hör. I stort handlar det om en person som ofta väcker uppseende med sitt lite kontroversiella beteende, men i grund och botten är hen oförarglig.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du testa din fantasi på ett nytt sätt. Här gäller det att tänka utanför boxen och vara lite modern i dina idéer. Vågen kan bli ganska konservativ, särskilt när det handlar om arbete. Kvällen bjuder på en annorlunda underhållning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir väldigt förvånad över något som du får höra idag, kanske inte så förvånad över vilka personer som är involverade utan snarare förvånad över vad det är som de trasslat in sig i. Eftermiddagen handlar om kreativitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara rätt så nyckfull ibland och idag är en sådan dag då ditt humör skiftar som en aprildag. Din omgivning försöker att tassa på tå för din skull, men det går så där. Kvällen bjuder på varierande underhållning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir utmanad av en chef eller tränare idag. För dig är det viktigt att visa att du kan och idag överträffar du dig själv. Du är väldigt nöjd med ditt resultat även om det krävdes en hel del av dig. Kvällen blir rolig men intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker göra upp planer men det är svårt som det är just nu. Det mesta känns osäkert så kanske borde du bara avvakta till du har mer information. Under eftermiddagen får du ett positivt besked beträffande semestern.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska annorlunda dag idag, du har full upp och det tycker du är kul efter veckor då det inte hänt så mycket. Idag kan du lägga dina känslomässiga problem åt sidan och fokusera på det du ska få gjort istället.

Annons