Onsdag 22/4

22 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska rolig och omväxlande onsdag där du faktiskt får utmana dig själv lite. Du tycker att det är kul att anstränga dig lite extra eftersom det inte är så ofta som det ställs så höga krav på dig just nu. Eftermiddagen kan bjuda på sport av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Du blir väldigt provocerad idag. Det handlar om en person som du tycker är lite för smart för sitt eget bästa. Hen har en förmåga att reta upp dig särskilt när hen tar åt sig äran av något som någon annan har gjort. Idag är det du som blir drabbad av den här idétjuven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du vara lite på din vakt så att du inte råkar ut för något som du vill undvika. Du har en fenomenal förmåga att hamna i klistret just nu. Under eftermiddagen kan du få en förfrågan som rör din ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får möjligheten att testa lite idéer. Under en längre tid har det varit ganska tufft att göra något utom det ytterst nödvändiga, men sakta men säkert håller det på att vända och det tycker du känns bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag argumenterar du mycket med en kollega eller en vän som aldrig kan hålla koll på detaljer. Det blir en ganska jobbig, men både givande och lärorik dag på samma gång. Kvällen handlar om kärlek, om att våga ta steget eller kanske om att tveka ett tag till.

Jungfru 23/8-22/9

Du får en hel del att tänka på den här onsdagen så det gäller att du använder dig av din skicklighet i att organisera och strukturera. Du måste prioritera det viktiga eftersom du aldrig kommer hinna med allt som du planerar att göra.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en värme och en härlig energi i ditt horoskop just nu. Även om du inte har så mycket att göra som du brukar ha så ser du till att fylla dagarna med meningsfulla uppgifter som både utmanar din kreativitet och ditt ordningssinne.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska lugn och behaglig onsdag där fokus ligger på att hinna med saker som du aldrig hinner med i vanliga fall. Nu när livet är lite på en paus har du möjligheten att fundera mer på framtiden och på vad det är du vill göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna visa dina vänner lite omtanke idag. Ditt horoskop indikerar på en massa extra tid och det behöver du om du ska kunna förverkliga de planer du har. När det kommer till kärleken är det dags att du gör ett val. Just nu slits du mellan starka känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir mysig rakt igenom. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ligger fokus på trivsel och på ett lugnt tempo. På kvällen får du lite mer utmaningar, men det blir en bra kontrast till dagen. Du träffar även personer som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende.

Vattumannen 20/1-18/2

Du grubblar en hel del över hur du ska få till vissa saker. Om du bara tänker praktiskt så kommer det att ordna sig, det viktiga är att du är rationell i ditt handlande och att du inte tvekar att testa när du får en bra idé.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga ja idag fast du vill. Det handlar om ett dilemma som har med etik, moral och starka känslor att göra. Du vet inte riktigt hur du ska tänka, vanligtvis låter du ditt hjärta få bestämma men frågan är om det är det klokaste valet att göra idag.

 

Annons