Torsdag 23/4

23 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att lyssna på en kollega som hela tiden mal på om samma saker. Du har tidigare försök att hjälpa och stötta den här personen, men nu inser du att allt handlar om hen och hen bryr sig inte om någon annan än sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir uppstarten på ett nytt projekt. Det blir bra till slut när alla komponenter är på plats men innan du är klart kan du uppleva hela situationen som lite rörig. Idag får du också ett positivt besked som rör din semester.

Tvillingarna 21/5-20/  

Du är en person som försöker att fixa och ordna så mycket du kan för att alla ska trivas, men just idag så verkar ingen uppskatta dina omtanke. Tänk på att många har andra saker att tänka på just nu och det kan vara därför du inte får den uppmärksamhet som du förtjänar.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill så mycket just nu och det gäller att du inte försöker för hårt. Du har möjligheten att imponera på en viss person den här veckan men övertänk i situationen utan följ ditt hjärta. Ett rykte du får höra både skrämmer och fascinerar dig på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill att något ska hända och den kan bli så att du fattar ett eller flera dåliga beslut idag bara för att du är rastlös. Lejonet har svårt att bara ta det lugnt och njuta av stillheten. Du får höra om en vän som kommer dyka upp i helgen och du blir glad att hen bestämmer sig för att komma.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket just nu men det finns inte tillräckligt med tid eller resurser för att förverkliga alla dina idéer. Du får helt enkelt plocka russinen ur kakan och genomför dina bästa idéer idag. Kvällen handlar om vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en person som du inte träffat på väldigt länge och det gör dig ledsen. Du vet att ni kanske inte hade träffats så ofta ändå om omständigheterna varit annorlunda, men det faktum att ni inte har friheten att välja att ses stör dig väldigt mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att samla ihop sina idéer och göra det bästa av dagen. Det blir en rolig och inspirerande eftermiddag där du får användning av dina kreativa talanger. Kvällen handlar om ett besked av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här torsdagen passar du på att beta av en massa måsten och det går förvånansvärt bra. Det är inte så ofta som du är så effektiv som du är idag men du har en deadline att jobba emot och det passar dig bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen passar du på att göra vissa saker som du borde gjort tidigare men som du av olika skäl skjutit upp på framtiden. Idag får du även en inbjudan och du blir extra glad att din vän eller dina vänner är så måna om att du kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men det blir en bra och produktiv dag trots att du tvingas att lösa problem som dina kollegor borde kunna lösa själva. Ibland blir du lite väl snäll. Du blir lite av en curling förälder för dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om små och stora beslut, Just nu är du rätt så velig och det kan vara svårt för dig att bestämma dig oavsett vad det gäller. Under dagen får du feedback från en chef och du blir lite förvånad över att höra vad hen tycker.

Annons