Fredag 24/4

24 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra på förmiddagen men under eftermiddagen dör det av och då gäller det att kunna slappna av och bara ta det lugnt. Du har svårt att njuta när du känner dig lite skyldig och det gör du idag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra fredag. Oxen gillar fredagar bara för att de är just fredagar. Under dagen får du möjligheten att testa några nya idéer och din kreativitet uppskattas bland annat av din chef. Eftermiddagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir överraskad av en person som sällan har tid att var spontan men just nu har hen inte lika mycket att göra. Det här gör att det blir en ovanligt härlig och social fredag. Kvällen bjuder på lite skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du övertyga en vän om att hen har fel när det kommer till ett projekt. Det är inte så enkelt att resonera med den här personen eftersom hen är rätt så envis. Kvällen blir rolig och varierande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du har en del att förlora på att vara helt ärlig mot din vän, men du kan inte låta bli eftersom du tycker att hen förtjänar din uppriktighet. Under eftermiddagen får du testa på lite olika saker som du tycker är både svåra och roliga på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och produktiv fredag som har goda möjligheter att rundas av ganska tidigt. Du gillar att vara effektiv snarare än att dra ut på olika uppgifter bara för att det går. Under kvällen passar du på att umgås med ett par nära vänner eller familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker olika möjligheter att kunna få fram information så snabbt som möjligt. Det blir inte så enkelt som du hoppats för att den information som du söker är ganska komplex. Kvällen handlar om en aktivitet som du planerat men som nu inte verkar bli av.

Skorpionen 23/10-21-11

Det låser sig helt för dig idag när du försöker att ta dig an en uppgift som ligger lite utanför ditt vanliga arbetsområde. Ditt problem är att du anstränger dig för mycket för att det ska bli bra. Lita till din instinkt istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du inte kommer ha möjligheten att göra som du vill den här fredagen, men du försöker ändå driva igenom dina åsikter och då kan det uppstå en del konflikter. Du har ett ganska hett humör på grund av Mars placering och det kan göra att du säger saker som du kommer att ångra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig fredag och ett kärt återseende. Du har haft svårt att träffa vissa personer på grund av omständigheter eller avstånd med idag lyckas ni äntligen få till att ses även om det blir bara några få och troligtvis utomhus. Under kvällen får du ett meddelande som är lite kryptiskt och som väcker din nyfikenhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag där fokus ligger på att hinna med saker så att du kan ta helg i lugn och ro. Just nu verkar du ha en hel del på jobbet och det går inte att skjuta upp saker även om du skulle vilja. Hemma är det myskväll med familjen som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker möjligheten att få träffa en person som du längtar mer efter än du vill erkänna högt. Hen och du ses nästan aldrig och du vet vad det beror på men du kan ändå inte låta bli att sakna hen ganska ofta. Den här helgen händer något som förändrar situationen.

Annons