Lördag 25/4

25 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det var länge sedan du shoppade eller unnade dig något extra fint, men idag så funderar du på att skämma bort dig själv lite. Kvällen handlar om vänskap och om att våga visa dina känslor även om det finns en risk att de inte är besvarade. Ibland måste man vara modig.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att hinna med så mycket som möjligt och det blir en intensiv dag där du verkligen sliter. På eftermiddagen och kvällen unnar du dig en välförtjänt paus. Du kan du njuta av god mat och av att mysa med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill i ett visst sammanhang men ändå känns det inte så bra som du trodde att det skulle göra. Du inser att du föredrar lite motstånd när du ska driva igenom ett projekt. Om det inte är för enkelt så blir vinsten roligare.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du så mycket, men det är inte säkert att du hinner med allt som du planerat eftersom du är ganska sen i starten den här lördagen. Det blir en intensiv dag med fokus på att avsluta vissa projekt hemma. Kvällen handlar om kärlek och om vänskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att äntligen visa lite mer av vad du känner men då måste du sänka garden och våga vara sårbar. Det här är något som du tycker är jobbigt. Du får utmana dig själv att visa vem du är under den soliga och sorglösa ytan.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen handlar om att vara nöjd med livet som det är just nu eftersom du ändå inte kan förändra så mycket utan få finna dig i att olika planer, fester och resor blir inställda. Att vara nöjd med det lilla borde vara enkelt, men för dig kan det vara något av en utmaning.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om en bekännelse som kan växa sig ganska stor. Det som i början vara en oskyldig vit lögn har med tiden blivit en härva av halvsanningar och lögner. Nu vill du reda ut det här en gång för alla.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir rastlös och känner dig instängd bara för att du inte har möjligheten arr resa bort. Det handlar mer om din natur än om att du faktiskt planerat något den här helgen. Ett sätt att få bukt med rastlösheten är att göra något du inte brukar, varför inte testa på att campa i naturen en natt?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trevlig dag men ganska dramatisk kväll. Den här lördagen kommer det fram känslor och svartsjuka av ett slag som du inte känt på länge. Din partner kan reagera på ett negativt sätt på ditt känsloutbrott. Om ni börjar gräla bör ni reda ut det direkt och inte vänta.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska jobbig lördag men en mysig kväll. Du har saker du måste göra och det tar tid och ork i anspråk under dagen. Om du har möjlighet ska du passa på att vila mellan alla aktiviteter. Varför inte te en siesta? Kvällen handlar om livet, kärleken, och om dramatik.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket du ska hinna med under några få timmar den här lördagen så det gäller att hålla ett högt tempo från början. Det blir en intensiv dag men du känner dig nöjd med din insats när dagen väl är över. Kvällen fokuserar på god mat och på att ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om en lögn som har växt mellan dig och din partner den senaste tiden. Du har inte varit helt ärlig, det vet du om. Tyvärr kan det hända att vissa saker ställs på sin spets den här lördagskvällen och du tvingas att göra ett jobbigt val.

Annons