Söndag 26/4

27 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är du ganska trött och har svårt att komma ingång med dina olika projekt. Det handlar om att du väldigt gärna vill mer än du egentligen orkar. Lyssna på din kropp, om den säger vila så bör du vila.

Oxen 20/4-20/5

Det blir lite lugnare tempo på söndagen än lördagen även om du har mycket att göra. Du har hittat ett tempo som passar dig bra de här dagarna. Kvällen handlar om att vara lagom social med familj eller någon nära vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter mycket den här söndagen. Det handlar om livet, om vad som händer just nu och om din plats i tillvaron. Det är många svåra och jobbiga frågor, men du kan inte låta bli att älta dem. Det har hänt något nyligen som gör att den här typen av frågor blir mer aktuella.

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar söndagen om ett sätt att hantera olika problem som har med vardagen att göra. Just nu har du svårt att få ihop alla måsten med de övriga krav som ställs på dig från samhället. Du måste lägga om dina levnadsvanor om du ska få ihop en fungerande vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om äkta och djupa känslor. Du trodde inte att du kunde känna på det här viset, men det är bara att kapitulera inför ditt hjärta. Du har insett att den person som du tänker väldigt mycket på är din motsats i det mesta, men det kanske är det som gör hen så attraktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara praktisk och att få saker gjorda hemma. Jungfrun brukar knappast ha en tumme mitt i handen, men de uppgifter som du ger dig i kast med just nu är lite mer avancerade än vanligt hemsnickeri.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utmanande söndag som bjuder på en hel del frisk luft. Du ägnar stora delar av dagen åt saker som du verkligen älskar och det blir ett härligt avslut på veckan. Kvällen blir intensiv och kan sluta i en het diskussion.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill göra något annorlunda med den här speciella söndagen. Det verkar vara så att du associerar den här dagen med något eller någon speciell. Det är minnet av den här personen eller händelsen som du vill fira idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite grinig på din partner eller en familjemedlem. Du tycker att hen har dragit sig undan den senaste tiden och prioriterar annat än dig. Det här kan leda till ganska färgstarka diskussioner. Det är viktigt att du får ur dig hur du känner, men välj dina ord med omsorg. Saker du sagt kan du inte ta tillbaka.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig söndag där du lyckas med konsten att både ägna dig åt ditt största intresse, träffa vänner och flirta lite. Du känner dig uppskattad både på grund av din personlighet och för att någon tycker du är snygg. Kvällen kretsar kring din flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv dag som tvingar dig att flänga hit och dit. Du brukar vilja dra ned lite på resor i dessa tider, men idag har du inget val. Du tar bilen den här dagen om du kan annars försöker du åka tider då du vet att det är ganska lugnt. Kvällen handlar om att planera sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop den här dagen. Det enda molnet på din himmel är att du har en släkting eller partner som försöker att mucka gräl med dig. Hen är frustrerad och det går ut över dig.

Annons