Måndag 27/4

27 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det handlar om mer än bara dig idag. Det är dags att du visar hur osjälvisk och medkännande du kan vara. För dig kan det vara svårt ibland att helt ställa om och tänka på någon annan än sig själv eftersom Väduren i grund och botten är ganska självcentrerad, men på ett bra sätt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen kretsar kring dig och familjen. På arbetet flyter det mesta på och du tycker att det är skönt att slippa stressa. Du ser till att få vissa nödvändiga saker gjorda och du är nöjd med det resultat det åstadkommer.  Under den här dagen så bjuder du dig själv på något speciellt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är lättare att säga nej när man vet att man blir utnyttjad och det vet du idag. Hur inställsam och snäll än din vän är så tänker du inte låta dig duperas av hen igen. Du vet att hen har en andra agenda som går ut på att vara trevlig för egen vinning skull och den sidan har du tröttnat på.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något genuint och trofast över ditt tecken som visar sig extra mycket just nu. I dagarna så umgicks du med en gammal vän och du insåg varför hen betyder så mycket för dig. Gamla känslor vaknar till liv igen och nu grubblar du på hur du ska kunna vrida klockan tillbaka.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen inser du att något hände som gjorde dig svartsjuk i helgen. Det kan vara att den person som du är attraherad av inte uppmärksammade dig så mycket som du skulle önska. Tänk efter, visade du att du tycker om hen eller ignorerade du hen för att hen skulle notera dig mer?

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara lagom aktiv utan att för den sakens skull stressa. Du har mycket att göra men du vet också att stress sällan är mer effektiv eftersom du ofta slarvar och får göra om saker när du känner dig pressad.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen inleds med en del förvånande information som både kan vara positiv eller negativ beroende på vem det gäller. Under dagen så försöker du vara lite mer flexibel än du brukar. Du inser att du tjänar på att vara mer öppen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att hantera din nuvarande situation. Det är inte så enkelt att be om hjälp, särskilt inte för den stolta Skorpionen, men ibland är det bra att kunna visa sig sårbar. Kvällen handlar om att ordna med saker i hemmet.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du riktigt förbannad på en vän, släkting eller partner. Under helgen blev du ignorerad och du tycker att hen har glidit längre och längre ifrån dig den senaste tiden. Du vill reda ut era problem men hen sluter sig inom sig själv istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt mysig måndag där du tar hand om dig själv och skämmer bort dig själv lite extra. Den här dagen så vill du att allt ska vara på topp. Du njuter av en god frukost och tar gärna sovmorgon om det är möjligt. Under kvällen får du beröm för en insats som du gör.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att visa att du är missnöjd med en kollega som återigen gör ett ganska allvarligt misstag. Du måste vara bestämd, men ändå ärlig och uppriktig mot den här personen. Det går inte att linda in sanniningen i bomull.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen vill du så mycket, men det finns inget sätt att förmedla dina känslor till den person som det berör eftersom det du känner är lite tabu. Det handlar om en gammal flamma som plötsligt och väldigt starkt vaknar till liv igen. Det hände något i helgen som fick fart på dina känslor.

Annons