Tisdag 28/4

28 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Även om saker börjar bli mer likt sig så är din vardag långt ifrån det normala. Det finns en rastlöshet och en irritation i ditt tecken som slår igenom på många olika sätt. Det är viktigt att du försöker hitta ett nytt normal tillstånd istället för att hoppas på att allt ska bli som vanligt igen.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen försöker du anpassa ditt arbete efter en annan person som har svårt att vara flexibel. Hen är ofta väldigt fyrkantig i sitt sätt att tänka så du försöker vara lite mer lyhörd vilket inte är den enklaste. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har bestämt dig och nu när jord och inflytande från Oxen är starkt i ditt tecken kan inget rubba din beslutsamhet. Du vet vad du vill och du är villig att gå genom eld och vatten för att driva igenom dina planer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag hör du av dig till din vän. Du försöker att inte vara påträngande, samtidigt som du vill visa att hen betyder mycket för dig. Ansträng dig inte så mycket. Hen tycker om din lite mer seriösa sida men hen vill framför allt att du är dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag undrar du om du valt rätt. Du vet att den väg du slagit in på är betydligt enklare än den som du egentligen vill ta. Som singel verkar du glida in i ett förhållande som du egentligen inte är så intresserad av, det handlar mer om närhet och tillgänglighet än passion.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att lyssna på ursäkter från en kollega som alltid gör fel och vill att du ska rätta till misstagen åt hen. Du är trött på hens spelade hjälplöshet eftersom du starkt misstänker att det bara är en fasad för att maskera den här personens inneboende lathet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och kreativ tisdag där du äntligen lyckas få koll på saker som rör arbetet. Du hittar lösningar på komplicerade problem och du lyckas föra in nya, men fungerande rutiner i en minst sagt ovanlig vardag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir till att fundera över framtiden. Det finns så mycket som du skulle vilja ändra på just nu, men du vet inte riktigt hur du ska göra för att lyckas med det. Här gäller det att planera både lång och kortsiktigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tvingas du göra en uppgift som du verkligen tycker är tråkig, men det finns ingen du kan lura på det här jobbet. Ditt humör dras ned av dina arbetsuppgifter och det kan mycket väl hända att fräser åt en person som egentligen inte gjort dig någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket på en uppgift eftersom du vill att den ska bli så bra som möjligt. Du vet att du är bra på att resonera och att du också är bra på att argumentera för dina åsikter. Utnyttja de här talangerna i din uppgift. Kvällen handlar om fysiska utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Många av dina kollegor är irriterade på att vissa saker aldrig tycks fungera. Du vet att det är personer som ser problem mer än de ser lösningar och det blir upp till dig att visa hur de ska tänka för att bli lite mer positiva.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt frestad att höra av dig till en person som upptar mycket plats i dina tankar. Ni är vänner men ni har inte hörts av på väldigt länge och du har ingen aning om hur du ska kunna skicka ett sms eller snap utan att väcka några misstankar. Övertänk inte situationen, hör bara av dig.

Annons