Onsdag 29/4

29 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Du har en ganska intensiv onsdag där du ska komma ikapp med saker som du skjutit upp till sista sekunden. Det kan bero på att du jobbar hemma och inte har samma självdisciplin som på en arbetsplats eller så har du helt enkelt i orkat ta tag i den här uppgiften.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen unnar du dig en lugn morgon. Du tillåter dig att slippa stressa vilket i sig är en lyx. På arbetet flyter allt på konfliktfritt, men det finns saker som du saknar att göra. Kvällen handlar om att åter igen ta hand om dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del tvivel som rör framtiden och du vet inte riktigt hur du hantera dem. Det vettigaste du kan göra är att ventilera dina funderingar med någon som har lite mer erfarenhet av livet. En äldre släkting skulle kunna ge dig några värdefulla tips.

Kräftan 21/6-22/7

Du är riktigt glad idag även om du inte vill visa det. En spontan förfrågan om sommaren har gjort dig både förvånad och lycklig, nu vill du bara att det ska bli sommar. Tänk på att för att den här idén ska gå i lås så hänger en del av ansvaret på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över din egen reaktion. Du vill gärna framkalla någon form av känslomässigt reaktion från den person som du intresserar dig, och det kan hända att du tackar nej till något som du vill vara med på bara för att se om hen blir ledsen. Ibland agerar du ganska omoget och ogenomtänkt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och varierande onsdag där fokus ligger på små saker och på planer som rör framtiden. Det blir en dag där du kan tänka igenom vad du vill och du ska kunna påverka det jobb som du har just nu. Kvällen handlar om ett beslut.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska vågad just nu och utmärker dig mer än du brukar göra. Onsdagen handlar om personlighet och om att våga sticka ut. Kvällen blir rolig men kanske inte lika händelserik som dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du att vara lite mer lågmäld. Du är trött på att alltid vara den drivande kraften bakom alla idéer så nu vill du se vem som tar över om du tar ett steg tillbaka. Du kommer bli förvånad. Den person som skiner idag är inte den du trodde att det skulle vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra ett rykte som gör dig både arg och besviken. Du vet att under andra omständigheter hade du varit med på det här evenemanget men nu blir du av någon anledning inte ens medbjuden. Kan det vara att det är du som dragit dig undan den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att komma ikapp med vissa uppgifter och om att visa vad du kan. Under eftermiddagen hör någon av sig och frågar vad du ska göra imorgon. Du är frestad att komma med en ursäkt, men blir nyfiken på vilka förslag den här personen har. Hen väcker ditt inttresse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att inget kommer att gå riktigt som du planerat den här onsdagen. Det kan till och med hända att du får göra en kortare resa för att en person inte kan hålla kollen ordentligt. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att välj just nu. Oavsett vilket val du gör så känns det som om du kommer att förlora något på kuppen. Du vill både ha kakan och äta den men i just det här fallet så måste du fatta ett beslut, hur svårt det än är.

Annons