Torsdag 30/4

30 apr, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska långtråkig valborg för din del. Mycket av det du brukar göra den här dagen är inställt och du har inte fantasi eller ork att hitta på något alternativ. Även om dagen är trist så blir kvällen väldigt mysig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir inget vanligt firande för din del utan du lägger istället mycket fokus på god mat lagad med omsorg. Oxen mår bra av att laga mat eller att baka. Tiden i köket blir terapi där du helt går upp i nuet och glömmer dina bekymmer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga som det är till en vän eftersom du inte vill såra hen, samtidigt så är du lite trött på att den här personen beter sig så klängigt som hen gör. Eftermiddagen kan bjuda på en härlig överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du har inte riktigt fattat att du blivit med bjuden till en sommaraktivitet av en vän. Du trodde att hen hade tröttnat på dig, men det här visar att du fortfarande är en av den här personens närmaste vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om kärlek, om att vara den du är och om att våga visa dina känslor lite mer öppet. Just nu tenderar du att bli svartsjuk och då försöker du få personen ifråga att känna samma sak som du gör. Det här är aldrig en bra metod. Visa omtänksamhet och uppmärksamhet så får du bättre respons.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att göra sig redo för olika aktiviteter. Det blir en bra valborg där du håller igång även om det mer festliga inslaget saknas. Dagen och framförallt kvällen kretsar kring familjen och kring god mat.

Vågen 23/9-22/10

Du har en ursäkt för nästan allt nu för tiden, men det handlar främst om att du inte vill eller orkar delta i olika aktiviteter. Du stannar helst hemma och tar det lugnt. Det har varit en turbulent period som du behöver få vila upp dig ifrån.

Skorpionen 23/10-21-11

Du oroar dig så mycket över framtiden att du inte riktigt hinner njuta av nuet. Bekymra dig inte, Skorpionen är lite som en katt som alltid landar på fötterna oavsett hur du faller. Kvällen handlar om att förlåta och om att gå vidare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett ganska dåligt humör. Det handlar om att du känner dig orättvist behandlad och bortglömd. Du måste börja se din egen inblandning i hela den här historien. Det är först när du ser inte bara andra personers agerande utan även ditt eget beteende i ett objektivt ljus som du kan börja förstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du ganska mycket att göra. Du håller ett bra tempo dagen igenom. Dina vänner vill ses men du är väldigt inställd på familjemiddag ikväll. Dina vänner kan vara väldigt övertalande ibland, och du verkar falla till föga.

Vattumannen 20/1-18/2

På morgonen har du lite att stå i, men sedan kan du ta dig lite mer frihet. Dagen handlar om att avsluta en del mindre projekt men också om att bara ta det lugnt och njuta av dagen. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en passivitet hos dig som gör att du inte riktigt orkar ta tag i det du borde ta tag i. Det handlar om relationer och om att du inte riktigt är nöjd med den situation som du befinner dig i just nu.

 

 

 

Annons