Fredag 1/5

01 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant fredag där en lögn uppdagas och en annan lögn sprids. Du står mitt i den härvan av halvsanningar och osanningar och undrar hur i hela världen du hamnade här. Det gäller att ha fingertopps känsla för att ta sig ur den här härvan.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att hitta lugnet i vardagen. Det blir en kreativ dag där du får uttrycka din konstnärliga förmåga både i stort och i smått. Den här dagen blir härligt harmonisk och kvällen blir ovanligt trevlig. En förföriskt god middag i trevligt sällskap avslutar dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du går in i försvarsställning när du känner dig angripen idag. Det handlar egentligen om att du får feedback som till stor del är positiv men som innehåller vissa kritiska delar och det är de du reagerar emot så kraftigt. Tänk på att för att utvecklas måste du kunna se dina brister.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir ganska harmonisk. Det är nog vänner framför familj som gäller den här dagen. Du är mån om att hinna umgås med dina vänner, men det blir inte samma gäng som tidigare utan nu prioriterar du vem du vill träffa och när det passar. Idag är en sådan dag då du både hinner och vill ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att resonera med en person som är helt är ute och cyklar. Hen är så envis att varken konkreta bevis, argument eller ren övertalning fungerar. Du måste hitta den här personens svaga punkt för att kunna få hen att ändra åsikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera över den här fridfulla fredagen. Det gäller din framtid, förändringar och olika val som du står inför. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig mycket om dig själv. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker att göra så det gäller att du kommer igång tidigt även om du är ledig. För dig är det viktigt att hinna med allt innan du slappnar av. Du har svårt att varva nytta och nöje, utan du behöver känna dig klar innan du kan unna dig att ha kul.

Skorpionen 23/10-21-11

På fredagen försöker du arbeta lite extra eller så kanske du ställer upp i något volontärprojekt. Skorpionen brukar vara duktig på att engagera sig i saker, i alla fall om det ligger nära ditt hjärta. Under eftermiddagen bekänner en vän en hemlighet för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som om du hela tiden skjuter på det där snacket som du och din partner borde ha. Ni har kommit till en punkt i er relation där vissa saker borde redas ut annars så kan det bli något som ligger mellan er och gnager på sikt. Du måste lita på din intuition.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite stressig eftersom du förutsatt dig att hinna med en hel del saker innan du kan ta ledigt för dagen. Oavsett om du arbetar, eller jobbar på ett projekt hemma så vill du få det klart. Kvällen handlar om dina vänner och om något ni planerar tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen vill du bara ta det lugnt och slappna av. Det har varit mycket i veckan och du har fått reda ut problem som egentligen inte ens borde ligga på ditt bord. Kvällen blir mysig och fylld av trevliga konversationer och massor av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fatta vad det är som händer i ditt liv just nu. Saker som bara för några månader sedan var helt självklara är inte så självklara längre. Du brukar inte ha svårt att anpassa dig, men den här typen av stora förändringar är svåra att acklimatisera sig till, det märker du av idag.

Annons