Lördag 2/5

02 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kan komma undan ett uppdrag idag, men du försöker ändå. Det finns något charmigt i ditt sätt att hantera det här problemet och det kan hända att lyckas få lite extra hjälp bara för att du är så oemotståndlig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att både vara med familjen och hinna med vissa saker som du inte kommer undan. Det blir en bra dag där du känner dig nyttig. Kvällen blir trevlig och du fokuserar främst på att ta det lugnt och vila upp dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att trampa på ömma tår idag, men så länge du visar att du inte menar något illa så kommer det inte att tas illa upp. Du är bra på att prata dig ur pinsamma situationer och det är en förmåga som kommer tillanvändning den här lördagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du bekymrar dig mer än du behöver din ekonomi och framtiden. Det kan vissligen vara klokt att spara lite på dina resurser, men det kommer att ordna sig framöver om du inte ger upp. En god nyhet förgyller den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du att hantera alla de känslor som bubblar inom dig. På din självsäkra yta så märks det knappast hur du känner dig inuti och det kan vara väldigt svårt för personer att läsa dig. Inte ens de du vill ska se igenom din fasad lyckas med det just nu, släpp lite på dina murar.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer och du tycker du är skönt. Du brukar inte vara så här spontan, men just nu när allt är osäkert dag från dag så tycker du att du kan kosta på dig lite carpe diem anda. Kvällen ger dig en idé för framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över en kommentar som din vän fäller idag. Hen brukar normalt inte vara så här spydig, men idag verkar det inte finnas något filter på hen. Du försöker påpeka lite diskret att människor kan bli sårade av hens beteende, men din kommentar tas inte väl emot.

Skorpionen 23/10-21-11

Det harr inte mycket att göra idag utan unna dig att ta det lugnt för en gångs skull. Du har på olika sätt slitit och oroat dig mycket den senaste tiden så du kan behöva en paus i allt och bara andas ut. Har du möjlighet så kan en heldag i naturen skingra dina tankar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av humor och den använder du dig av idag. Inget förlänger livet som ett gott skratt och du ser till att hålla din omgivning glad. En vän har ett delikat problem som hen vill få råd om, här gäller det att ta din vän på allvar trots ditt skämtsamma humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en härlig dag full av trevligt skvaller och hemmamys. Du njuter av att umgås med familj eller vänner. Dagen kretsar kring god mat, trevliga samtalsämnen och en lättsam stämning. På kvällen kan du få ett sms som både smickrar och förvånar dig en smula.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite oroad att du inte ska få som du vill idag. Du har försökt att lirka och övertala men inget hjälper. Kanske är det fel sätt att bemöta det här problemet. Om du funderar en gång till så ser du säkert lösningen på ditt dilemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att ha kul. Även om du inte festar så kan du ha en trevlig dag tillsammans med någon som du tycker om. Ett plötsligt minne kan hemsöka dig den här dagen. Är det inte dags att göra upp med ditt förflutna en gång för alla och få reda på om känslorna är en romantisk fantasi eller äkta.

Annons