Söndag 3/5

03 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir lite skadeglad när du hör att en vän gjort bort sig rejält. Du vet att det är inte särskilt trevligt att känna så här, men hen har lagt beslag på något som du väldigt gärna vill ha och det är därför du blir lite glad när hen misslyckas.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att reda ut problem. Det är egentligen inte dina problem utan du hjälper en vän eller släkting att sortera ut en härva som hen har hamnar i. I övrigt en ganska lugn och behaglig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att ta rykten för sanning just nu och det gör att du tror på många saker som vaken är bekräftade eller korrekta. Du borde vara lite mer källkritisk, det skulle underlätta för dig. Under söndagen har du deadline på ett projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill verkligen finnas därför en vän som behöver någon att prata med. Det här är din chans att komma din vän närmare efter att ni glidit isär under en längre tid. Genom att vara mogen och ett bra stöd så kommer du märka att du och din vän kommer varandra närmare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har gjort bort dig ordentligt och nu vet du inte hur du ska ta dig ur den här knipan. Svälj din stolthet och be om ursäkt ärligt och uppriktigt. Du har betett dig illa och det är inget att försöka sopa under mattan. Tänk på att en omtänksam gest som en liten present och en ursäkt ansikte mot ansikte är det bästa.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte så som du tänkt dig den här dagen. Du har haft så mycket att stå i att du startat flera olika projekt samtidigt och det resulterar i att du jobbar stökigt och ineffektivt vilket irriterar dig. Under eftermiddagen får du en genialisk idé.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir bra även om du inte har så mycket att göra. Du behöver få vila upp dig och tänka på annat än dina problem. Under söndagseftermiddagen får du goda nyheter från en nära vän. Hen ger dig hopp som sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att upptäcka din närmiljö. Kanske ägnar du dagen åt något kreativt som att måla eller fota. Skorpionen är väldigt konstnärligt lagd och mår bra av att få uttrycka den sidan av sin personlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en vän för att hen inte reagerade på din omtänksamhet på det sätt som du hoppats på. Du försöker att reparera er relation men det är inte så lätt. Handen på hjärtat den kanske är bra att du bjuder till eftersom du var den som drog dig undan från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en märklig dag. Den kan gå åt många håll. Du har haft en konstig helg bakom dig full av starka upplevelser. Du brukar inte ha lätt att förlåta någon som sårat dig, men är ursäkten tillräckligt innerlig och personen verkligen menar det hen säger så brukar du sällan vara långsint.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett lugn över den här dagen som passar dig bra. Efter att ha haft väldigt mycket att göra på jobbet så är det skönt att kunna småpyssla hemma utan att känna sig stressad. Kvällen handlar om att planera inför framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite sårad av att din vän helt går upp i ett annat problem än ert. Du tycker att ni borde reda ut saker mellan er men hen är för upptagen med att frossa i det senaste och smaskigaste skvallret. Du drar dig undan.

Annons