Måndag 4/5

04 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att göra den här måndagen. Du har inte varit så effektiv som du borde den senaste tiden och det resulterar i att du får stressa idag. Under dagen får du också möjligheten att förändra en uppgift och bättra på den.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen funderar du en hel del. Det är många olika områden som ockuperar dina tankar just nu och det kan göra att du har svårt att fokusera på arbetet. Dina kollegor märker din tankspriddhet, men väljer att inte säga något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra rätt för sig. Du vill gärna visa dina förmågor och du är stolt över att kunna visa upp ett bra resultat. Under eftermiddagen väntar goda nyheter. På det hela taget en riktig bra inledning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen sms:ar du mycket med din vän. Du vet precis vad du ska säga för att hen ska bli glad och du känner att du verkligen njuter av att ha så tät kontakt igen. Ditt ansikte lyser upp varje gång telefonen plingar till. Det är bara att inse att dina känslor är lika starka som innan ni gled isär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar på hur du ska reparera skadan du gjort i helgen. Du har insett att även om en ursäkt förlåter det mesta så vill du visa hur mycket den här personen betyder för dig. Använd dig av din fantasi och din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger ja till impulsiva idéer, men idag gör du ett undantag eftersom den idé du får höra är så fantastiskt bra.  Du kan känna lukten av en riktigt god affär. Under kvällen diskuterar du din strategi med en partner eller din vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite seg i starten idag, men det blir bättre efter lunch. Det handlar om att du går och lägger dig alldeles för sent och det vet du om, men vissa ovanor är svåra att bryta. Kvällen blir intressant och utmanande.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig utvecklande måndag där intressanta nyheter ger hopp för framtiden. Just nu har du massor av energi och en mängd idéer som du vill omsätta till verklighet. Kvällen handlar om sunt förnuft.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det här en bra dag att fundera igenom hur du vill gå vidare med ett projekt som du har. Det är en del lösa trådar som måste knytas ihop innan den första delen av ditt projekt är klart men frågan är om du klarar av det själv eller behöver hjälp för att fixa det.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du överraskad av en person som på mer än ett sätt dels visar ånger för något som hen gjort eller sagt men också visar hur mycket hen uppskattar att ha dig i sitt liv. Det blir en härlig måndag där du njuter av all uppmärksamhet som du får.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget lätt sätt att ta tag i det här problemet som du har på jobbet. Det vettigaste är om du kan ta tjuren vid hornen och får det hela överstökat, men det är inte så enkelt för dig. Kvällen blir trevlig och lagom intensiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite kylig mot din partner eftersom du tycker att hen ignorerar era problem och bara vill se det som är positivt. Du är villig att jobba på er relation, men då måste din partner vara beredd att anstränga sig lika mycket som du gör.

Annons