Tisdag 5/5

05 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv tisdag när du vill hinna med mycket både vad det gäller nytta och nöje. Oavsett om det rör sig om projekt i hemmet eller arbete som måste utföras så är du ovanligt effektiv och det kan bero på att du tycker dina uppgifter är ovanligt givande.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett väldigt gott humör den här tisdagen och det kan bero på att du har vilat upp dig ordentligt under helgen. Du går in i en ny månad och med det så får du ny energi. Under dagen får du höra roliga nyheter som berör dig indirekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du organisera upp ditt arbete och det är inte så lätt eftersom du är av naturen ganska rörig av dig. Frågan är om du verkligen måste vara så strukturerad. Tvillingen är ett av de få tecknen som faktiskt kan arbeta i kaos och ändå vara produktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Under de här första dagarna i veckan försöker du behålla det försprång som en väns misstag gav dig. Det gäller en relation och det verkar som ni är två stycken som konkurrerar om samma persons uppmärksamhet. Här gäller det att våga och att vara lite envis.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du väldigt glad när du märker att en viss vän bryr sig mer om dig än hen vill erkänna. Under helgen visade hen en stark oro vid något tillfälle när du utsatte dig för en fara och hens omtanke gör dig varm. Det i sig visar att det finns något mellan er att bygga på.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera på den här tisdagen. Det gäller ett arbete som du inte riktigt vet hur du ska få igång. Du brukar oftast ha en idé innan du startar men nu verkar det här projektet få växa fram lite mer allteftersom. Det här blir en nyttig erfarenhet för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du får höra ett rykte som bekymrar dig ordentligt. Det har med en vän att göra och handlar om pengar och utgifter. Innan du börjar oroa dig då bör du nog kolla hur mycket av det här ryktet som egentligen stämmer.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att göra saker oavsett om de är tråkiga eller inte. Det är inget alternativ utan ibland får man helt enkelt bita i det sura äpplet. Idag får du respons på ett arbete som du gjort tidigare och det visar sig vara bättre än du vågat hoppats på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du reda ut ett komplext problem, det gäller en relation som du har med en vän. Du tycker att hen beter sig illa och är dryg, men frågan är hur du beter dig. Tänk på att det alltid är två sidor av myntet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en intensiv arbetsdag där du har mycket att göra men svårt att fokusera. Ditt problem att det finns en person som ofta smyger sig in i dina tankar fast du aldrig skulle erkänna det högt. Den här personens lyckas ofta fängsla dig på olika sätt eftersom hen är så komplex.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen har du många olika projekt som du vill hinna med. Det är inte så enkelt eftersom det hela tiden är någon som drar i dig och det sinkar dig från de uppgifter som du egentligen vill göra. Kvällen handlar om att stötta en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får höra ett rykte om två av dina vänner och först vägrar du att tro på det, sedan blir du arg. Du inser att du är svartsjuk fast du varken har rätt eller anledning till att vara det. Dina känslor är väldigt starka och svåra att trycka undan.

Annons