Onsdag 6/5

06 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du övertyga en vän om hen borde tänka om när det gäller vissa planer i sommar. Det är inte så enkelt som du trodde att det skulle vara. Hen är verkligen inställd på det här och vill inte lyssna på argument emot hens planer.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att bara mysa och ta det lugnt. Om du jobbar så lägger du stor vikt vid att inte stressa. Du vill verkligen bara ha kul och få vara kreativ den här dagen. Har du möjlighet så tar du dig lite sovmorgon eftersom det är en lyx som du sällan unnar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att vara rak. Genom din ärlighet vinner du fler fördelar än om du försöker komma med falskt smicker. Under eftermiddagen söker en av dina chefer upp dig för ett råd. Du blir smickrad att hen litar så på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att vara ärlig och våga öppna upp sig. Du kommer vinna på att visa extra mycket omtänksamhet om en vän just nu. Du vill komma hen närmare och hen behöver en person i sitt liv som hen vet är på hens sida och som hen kan lita på i alla lägen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen bli ganska långtråkig och du kommer på dig själv med att låta dina tankar glida iväg. Du dagdrömmer om sommaren, om fester och om vänner men det är särskilt en person som dina tankar stannar lite extra hos. Det är på tiden att du får till en date med hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen har du en massa idéer, men inget som egentligen går att starta upp just nu. Dina visioner handlar mer om framtiden än om nuet. Det är bra att kunna planera framåt, men det är också viktigt att inte tappa fokus på nuet.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen är du lite för stressad för att hinna med att tänka. Du känner ett behov av att slippa ta beslut så du försöker att lämpa över det på en kollega istället. Även om din kollega gillar att bestämma så blir hen irriterad på din velighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen vill du visa en vän att hen är speciell. Du är bra på att hitta på idéer som både är unika och genomtänka så din vän blir väldigt glad över din omtänksamhet. Kvällen handlar om ett löfte som du måste infria.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag beklagar du dig för en vän men du får inte samma respons som du brukar. Hen brukar alltid vara på din sida, men när det gäller just den här personen så ta din vän parti mot dig. Du borde veta vid det här laget att just den personen som du vill snacka skit om är din väns svaga punkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och väldigt upplysande onsdag som kretsar kring att planera ett projekt som ligger framåt i tiden. Under den här dagen får du en riktigt fin komplimang som gör dig väldigt glad. Du är inte van vid den här typen av uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du snabba på en beslutsprocess för att du ska kunna smita ifrån jobbet lite tidigare. Det är något som du planerat att göra den här eftermiddagen. Glöm inte att gratta eller fira någon som fyller år idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du reda ut dina egna problem istället för att fundera så mycket på alla andras. Det blir en känslomässigt intensiv dag där upprörda känslor kan resultera i att du säger saker som du egentligen inte menar.

Annons