Torsdag 7/5

07 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

21/3-19/4

Det blir en ganska behaglig dag eftersom mycket av det du måste göra den här veckan redan är gjort och du kan fokusera på lite roligare uppgifter. Du saknar en eller flera av dina kollegor eftersom ni inte ses på samma sätt längre. Tänk på att de aldrig är mer än ett samtal bort.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite ovan eftersom du bryter mot vissa vanor som du lagt dig till med den senaste tiden. Trots det går dagen fort och du har kul. Det blir en givande och kreativ dag som för med sig en hel del goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt seriös när det kommer till ditt arbete. Du har varken tid eller ork med människor som inte förstår hur högt du värderar ditt yrke och vilken plats det får i prioriteringslistan i ditt liv. Idag stöter du på en person som inte alls har samma arbetsmoral som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner en viss oro. Du har försökt att bli tajtare med en viss person men det går inte riktigt så som du hoppats på. Du måste vara mer envis när det gäller hen och inte bli irriterad eller sur om hen inte är lika ivrig som du är. Hen behöver få tid att växa in i tanken på er två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör idag. Det finns mycket liv och bus i ditt tecken. Just nu så betyder vännerna mycket för dig, särskilt om du dragit ned på ditt umgänge och begränsar det till de du faktiskt vill umgås med. Idag försöker du locka med en av dina mest svårcharmade kompisar på ett äventyr.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite seg i starten idag, men du kommer igång under senare delen av förmiddagen. Det handlar om att du har lite svårt att sova på nätterna, det är så många tankar som yr omkring i din skalle. Kvällen handlar om små och stora val.

Vågen 23/9-22/10

Du har insett att inget kommer att bli som planerat i sommar så därför försöker du tänka om. Du kan vara ganska bra på att acklimatisera dig, det är en av dina största talanger och den kommer väl till pass idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen försöker du kompromissa med en familjemedlem eller kollega men det går inte så lätt eftersom personen ifråga uppfattning av kompromiss är att göra som hen vill. Ge inte upp bara för att din vän nöter ut dig med sitt tjat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är fortfarande sur över något som inträffade i helgen, men för din del borde du faktiskt fokusera framåt istället för att älta det gamla så mycket. Det som varit går inte att göra något åt, men framtiden är din att förändra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något avslappnat över ditt tecken idag. Du är klar med en eller flera omfattande uppgifter och du kan unna dig att ta det lite lugnare. Det blir en skön torsdag med fokus på välbefinnande. Ett riktigt gulligt sms får dig att överväga att träffa någon som du faktiskt börjar tycka mycket om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på att mycket som du planerat bli inställt eller framflyttat. Du vet att så är fallet för alla, men det hjälper knappast dig. Idag får du ytterligare en sak avbokad och det tycker du är extra sorgligt eftersom det var något du verkligen sett fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite lat idag och det vet du om. Du kunde göra en mer genomtänkt insats när det kommer till arbetet, men du orkar helt enkelt inte. Du känner att du inte har samma entusiasm som du brukar för ditt jobb, särskilt inte om du är tvungen att jobba hemma.

Annons