Fredag 8/5

08 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du övertyga en vän om att hen faktiskt kan mer än hen tror. Du vet att den här personen har en hög kapacitet när hen vill, men just nu har hen svårt att hitta motivationen. En överraskande nyhet får dig att fundera.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du inställd på att ta det lugnt och gå och lägga dig tidigt men av någon anledning ligger du vaken och vrider dig. Du oroar dig en del, det kan vara för ett barn, en släkting, jobbet eller något annat som du helt enkelt inte kan släppa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv fredag eftersom du inser att du ligger efter med ganska mycket saker och du vill komma hem i tid. Här gäller det att lägga upp arbetet lagom effektivt. Om du stressar så jobbar du inte nödvändigtvis fortare, det kan faktiskt vara tvärtom.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig när du närmar dig en viss person. Du vet att hen är speciell och inte lika social som du är, men du kan ändå inte låta bli att dagdrömma om den här personen. Det finns något hos hen som trollbinder dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag eller imorgon tänker du göra något för att kompensera ditt beteende förra helgen. Du har räknat ut att du ligger på minussidan hos en viss person, och det vill du inte. Hen betyder mer för dig än du vill erkänna högt och du vill att ni två ska vara nära igen. Använd dig av din fantasi och charm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan accepterar ett nej när det kommer till något som du verkligen vill. Oftast är du bra på att kompromissa, men när du väl brinner för något så driver du din sak hur lång som helst. Det får en av dina kollegor upptäcka den hårda vägen idag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag som handlar om starka känslor och dramatik. Du har svårt att acceptera en väns kommentarer om andra eftersom hen nu för tiden är ganska bitter och du gillar inte hens sätt att klanka ned på din övriga vänner. Var ärlig med din åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Fredagen passar bra att umgås med familjen eller några nära vänner. Du unnar dig sällan lyxen att gå ut eller shoppa nu för tiden, men idag kan du tänka dig att göra ett undantag eftersom det finns något som du verkligen tycker förtjänar att firas.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant fredag som handlar om att möta människor med respekt och om att vara vuxen. När det kommer till känslor kan du ibland bete dig lika moget som en fyraåring och det vet du om. Det handlar mest om att du känner så starkt och då är det svårt att vara objektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en massa drama i ditt liv, både saker som du känner till och dram som berör dig utan att du egentligen vet om det. Just nu är du ett hett samtalsämne på många personers läppar. Idag blir du delvis medveten om hur intressant du är och du blir förvånad. En flirt gör dig lite generad.

Vattumannen 20/1-18/2

Nu försöker hitta det normala i den här vardagen som är allt annat än normalt. Genom att bygga nya rutiner och skapa en ny vardag så känns det lite mer som vanligt. Ikväll passar du på att umgås med familjen eller några väldigt nära vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte riskera att dina innersta känslor ska komma fram innan du rett ut dem för dig själv. Det handlar om attraktion som du inte kan påverka och en svartsjuka som du inte borde känna. Du kan inte riktigt lyfta det här ämnet med dina närmaste vänner eller din partner eftersom det är känsligt.

Annons