Lördag 9/5

09 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen ägnar du dig åt en idrott eller en hobby som du älskar. Det blir en bra och lagom social dag där ett gemensamt intresse står i fokus. På kvällen blir du medbjuden att träffa en eller några gamla vänner. Du är frestad, men du har fler aktiviteter på gång.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen är du mer effektiv än du brukar och du skapar fantastiska saker den här dagen, särskilt om det rör sig om matlagning. Du är duktig på smaker och du gillar att testa nya kombinationer. Kvällen bjuder på en härlig överraskning, där du för en gångs skull blir bortskämd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att göra och det gäller att du håller ett högt tempo i början på dagen så att du kan ta det lugnt lite senare. Tänk på att om du är ledig är det viktigt att vila lika mycket som du arbetar. Ibland glömmer du bort att just helgen är avsedd att vara en återhämtningsperiod för veckorna.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag vill du umgås med en vän, men hen har inte riktigt tid med dig och det gör dig besviken. Föreslå att ni ska ses lite senare. Hen har inte åtaganden hela kvällen och blir glad över att du så gärna vill träffas. Ge inte upp.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du stora planer frågan är om du verkligen vågar genomför dem. Du har en förmåga att drömma stort, men när det väl kommer till kritan så blir du nästan blyg, i alla fall när planerna rör en viss person. Det är något med hen som gör dig knäsvag. Idag är rätt dag att våga överraska lite.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du är på väg och du känner dig ovanligt målmedveten både när det gäller ditt arbete och dina privata ambitioner. Dagen blir intressant och utvecklande. Du lär dig massor av saker och du känner att du utvecklas.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lagom lördag på många sätt och det passar dig utmärkt. Du ogillar allt för mycket berg och dalbanor vilket det varit gott om den senaste tiden. Idag fokuserar du på dig själv och på ditt välmående. Det blir en riktigt mysig dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar del av en massa information idag och det gäller att hinna sortera allt du får höra. Det blir en bra lördag där du känner dig kreativ och du får chansen att uttrycka dig på nya sätt. Under eftermiddagen möter du en person som verkligen inspirerar dig.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ta det lugnt idag även om du borde göra det. Det finns en inneboende rastlöshet som du inte kommer ifrån och den kan få dig att säga eller göra ogenomtänkta saker. Kvällen handlar om vänskap och om att lyssna på varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig lördag som både handlar om att upptäcka saker och om att njuta av god mat och kanske fira någon. Kvällen bjuder på en överraskande vändning och ännu mer flirtande. Du låter dig lockas med av alla vårkänslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska underlig lördag där du försöker hinna med olika saker som har med både dig själv och med en släkting att göra. Du blir lätt splittrad när din uppmärksamhet slit mellan olika saker. Kvällen handlar om att ha framförhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar om du gör rätt, men som vanligt tenderar du att bli passiv när du blir rådvill. Istället för att utforska dina känslor så stänger du av och hoppas på att det som du tycker är känslomässigt obekvämt försvinner. Det gör det sällan av sig själv.

Annons