Söndag 10/5

10 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk söndag där du slipper fundera så mycket över framtiden. Den här dagen fokuserar du på nuet och försöker att inte tänka varken fram eller bak. Ett oväntat meddelande från en saknad vän lyser upp din söndag.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen känner du dig ganska seg. Du har svårt att komma igång med något av alla de projekt du planerat in. Kanske är det bra för dig att bara ta det lugnt den här dagen. Underskatta aldrig vikten av att få vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen funderar du över ett delikat problem som plötsligt uppstått. Du inser att dina val är minst sagt begränsade och att du måste fundera noga så att du tänker rätt. Kvällen handlar om gammal vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig av naturen och det blir inte bättre i tider som dessa. Du har två sätt att hantera den här krisen, den ena är att du helt tränger bort den och låtsas som om den inte finns det andra alternativet innefattar en hel del grubbel och sömnbrist. Under söndagen får du möjlighet ventilera dina tankar med en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att det är många som konkurrerar om en viss persons uppmärksamhet även om hen knappast märker av det själv. Det är en person som är härligt omedveten om sin attraktion och som ofta går sin egen väg, något som både irriterar och fängslar dig. Idag försöker du öka på er kontakt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och aktiv söndag, särskilt om vädret samarbetar. Du njuter verkligen av att vara utomhus och du tycker inte att det är lika jobbigt med de sociala begränsningarna som många andra. För dig är det viktigaste att du får komma ut i naturen vilket står på dagens agenda.

Vågen 23/9-22/10

Du slappnar av och tar en sak i taget idag. Det blir en bra vilodag där du hämtar både kraft och vilja. Det har periodvis varit tuffa veckor med stora omställningar så du behöver få känna dig lite normal, om än bara för en dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en risk att hela ditt inre revolterar mot en idé som en vän har idag. Egentligen är den inte så kontroversiell, men just nu, med tanke på allt som pågår omkring dig tycker du den är ganska ogenomtänkt på gränsen till respektlös.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att våga. Du behöver modet att säga vad du tänker men också modet att våga visa dina känslor mer öppet. Vågen är en romantiker och att stänga in känslor och känsloyttringar gör nästan fysiskt ont för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och harmonisk söndag, i alla fall inledningsvis. Just nu pågår det en hel del drama under ytan i ditt liv och de här känslostormarna kan bubbla upp under dagen. Du blir förvånad över den passion dina vänner visar upp och du vet inte riktigt hur du ska hantera alla starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar söndagen om att småpyssla hemma och att förbereda en kortare resa eller utflykt. Det var länge sedan du var ute och rörde på dig så det känns kanske blir lite konstigt att packa ihop saker igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väljer du att fundera på annat än känslor, passion och problem. Om du har möjlighet så ägnar du större delen av dagen åt en idrott eller en hobby som du har. Finns inte den valfriheten så går det lika bra med en bok eller ett par bra filmer. Du behöver få slippa tänka.

Annons