Måndag 11/5

11 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du en del att bevisa för dina chefer och det gäller att du är fokuserad och utvilad. Just nu tenderar du att slarva lite med arbetet. Det har inte varit lika mycket fokus på framtiden och karriären så därför har du glömt bort lite av det där med att konkurrera och visa vad du vill.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lagom intensiv. Du har en del att göra och det trivs du med. Det värsta du vet är att dagen sniglar sig fram. Under den här måndagen får du möjlighet att hjälpa en kollega som du inte arbetar så ofta med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lite irriterad på en kollega eller vän som tar hela den nuvarande situationen med en klackspark. Det är som om hen helt stänger av vad som pågår omkring sig och hen bryter ofta mot både lagar, förbud och rekommendationer. Du måste prata med din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen inser du att din vän som aldrig har tid med dig i vanliga fall faktiskt inte har så mycket att göra just nu och hen uppskattar att du hittar på aktiviteter oavsett om det rör sig om en skogspromenad eller filmkväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag inser du att du måste dra ned på din lite tuffa attityd som säger att du inte bryr dig och visa mer av vem du egentligen är. Du märker att den person du vill umgås mest med dras med av andra personer som tycker hen är lika fängslande och det lämnar väldigt lite tid över för dig. Dags att agera.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte kommer att få som du vill idag, men du satsar på ordspråket att det är bättre att vinna kriget än striden. Den fajten du står inför just nu är vissligen inte oviktig, men det är det egentliga målet som du fokuserar på och då måste du acceptera en och annan förlust på vägen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk inledning på veckan där goda nyheter får dig att känna dig lite mer trygg. Den förvirring som rått de senaste månaderna börjar lägga sig och du hittar tillbaka till den balans som är så viktig för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ofta irriterad på personer som inte lyssnar ordentligt. Du är själv väldigt intellektuell och intelligent vilket gör att du tycker att det borde räcka med att man säger en sak en gång så ska det fastna. Alla har inte din förmåga att lära sig snabbt, det märker du idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att sopa dina problem under mattan och låtsas som ingenting idag. Det kommer att fungera för en tid, men sedan kommer de här problemen tillbaka men ännu större styrka och då kan det bli jobbigt på riktigt. Varför inte ta tag i dina problem redan nu?

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om arbete, vänskap, kärlek, intriger men också om värme och medkänsla. Det blir en intensiv dag, och du känner dig mer levande än du gjort på länge. Tack vare alla förändringar som sker omkring dig får du mycket mer tid över att fundera, vila och njuta av livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har sett fram emot den här dagen länge och förhoppningsvis bjuder den på allt som du längtar efter både när det gäller natur, friheten att disponera din tid som du vill och en härlig gemenskap. Kvällen bjuder på god men enkel mat och en hel del skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen vara för dig själv idag men du vet inte hur du ska förmedla det till dina vänner utan att såra dem. Har du en partner kan det bli extra svårt. Säger du att du inte mår bra är risken stor att hen vill pyssla om dig. Du måste vara bestämd med att du behöver få lite privat utrymme.

Annons