Tisdag 12/5

12 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner ganska höga krav på dig själv idag och du gör ditt bästa för att leva upp till de förväntningar som finns på dig. Du är ofta en ambitiös person men just nu har du inte samma fokus som du brukar ha vilket gör att de här nya förväntningarna på dig är svåra att följa.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir mysig, överraskande och rolig. Du får mer uppmärksamhet än du egentligen förtjänar. Du blir nästan generad över alla som kommer fram och vill prata med dig eller skriver till dig. Dagen kretsar kring tankar om framtiden, kring mat och vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska påläst när du känner för det. Tvillingen har lätt att ta in information och du är tillräckligt intelligent för att veta hur du bäst kan utnyttja din kunskap. Under den här tisdagen kommer din skicklighet i att bearbeta och hantera information fram.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om arbete, en hobby men också om att dagdrömma om kärleken, sommaren och framtiden. Som singel så är du lika trånande idag som du var förra våren, troligtvis efter samma person. Kräftan är en romantiker som har svårt att släppa taget när hen väl blir förälskad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite äventyrlig idag och du vill gärna göra något aktivt. Varför inte föreslå din vän att träffas och hitta på något tillsammans oavsett om det är minigolf, badhusbesök eller bara träning utomhus. Du kommer att upptäcka att hen är lättare att locka med när du har konkreta förslag på aktivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns begränsningar som du inte kan påverka just nu utan som du måste acceptera. För dig är det svårt att acklimatisera dig till nya omständigheter, men just nu har du inget val och det har du tvingats inse. Dagen handlar om att planera kortsiktigt.

Vågen 23/9-22/10

Du får sällan ro att bara ta det lugnt en vanlig vardag, men idag har du lyxen och möjligheten att kunna vila upp dig ordentligt. Det kan bero på att du är ledig, lite krasslig eller helt enkelt har det ganska lugnt på jobbet just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på personer som är lata. Just nu blir du irriterad på mycket och det beror på en kombination av Mars och Pluto. Du måste inse att den här påverkan mer handlar om ditt inre än det som faktiskt sker i din omgivning. Som tur är så är den här typen av influenser rätt kortvariga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inser att något inte stämmer men du väljer att ignorera varningssignalerna. För dig är det väldigt viktigt att allt är så vanligt som det kan vara eftersom du inte orkar anpassa dig till fler nya förändringar. Tyvärr är sällan livet så enkelt som du vill att det ska vara.

Stenbocken 22/12-19/1

Det börjar med ett irriterat sms från en person som du inte hört av på väldigt länge. Du blir arg på hens angrepp men när ni börjar skriva så förändras plötsligt tonen. Det blir en mer raljerande tongång med underliggande betydelser som ni båda väljer att inte låtsas om.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir väldigt härlig. Du njuter till fullo av den här dagen och du känner dig helt bekymmerslös för en gångs skull. Under dagen får du positiva nyheter från din familj eller en släkting. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har verkligen målat in dig i ett hörn. Det börjar med att du är sur på en person för hens beteende, men när ni väl börjar kommunicera för första gången på nästan ett år så inser du att du saknar hen och du vill fortsätta att ha kontakt med den här personen.

Annons