Onsdag 13/5

13 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen passar du på att komma ikapp med saker som du halkat efter med. Du är ovanligt effektiv den här dagen tack vare Mars placering i förhållande till ditt tecken. Under dagen passar du på att kontakta personer som du hör av dig alldeles för sällan till.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite mer fri än resten av veckan. Du njuter av att slippa ha så stora krav på dig samtidigt som det kan hända att du blir lite passiv. Du vet inte riktigt vad du ska göra med all frihet som du plötsligt har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar väldigt mycket fram och tillbaka idag. Det handlar om du ska våga stå fast vid dina sommarplaner eller om du ska avboka. Du vill egentligen komma bort från vardagen, men samtidigt inser du at du kan förlora en hel del pengar på att inte boka av redan nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir svartsjuk idag men det är inget du pratar högt om. Du märker att din förälskelse inte är riktigt lika mån om att umgås med dig som du med hen. Försök att dämpa sina känslor, om du vill vinna den här personens hjärta så måste det få ta tid. Det här är inte en process som du kan påskynda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du är ute på hal is just nu men du kan inte låta bli att göra saker som egentligen både är ogenomtänkta och ganska destruktiva. Nu när du börjar bygga på den relation som du verkligen vill ha så ska du inte förstöra det genom stolthet eller frestelsen att flirta med andra. Förstör inte för sig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en härlig onsdag som inkluderar god mat och trevligt sällskap. Just nu träffar du inte lika många människor som du brukar göra och det kan innebära att du är lite socialt svältfödd. Den här dagen ger dig en känsla av samhörighet.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill och det nöjer du dig med idag. Egentligen hade du velat få lite mer upprättelse, men som situationen är så får du nöja dig med en enkel ursäkt snarare än några större gester. Kvällen handlar om familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen kretsar kring en fråga som du inte riktigt kan släppa. Det handlar om framtiden och om livsval. Du är väldigt osäker på om det här är rätt väg för dig men samtidigt så vet du inte om du faktiskt har ett val eller om det bara är att följa med den riktning som ditt liv har tagit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om du ställer till scener, uppför dig svartsjuk eller spionerar på dina partners telefon så kan du få problem idag. Hen är trött på att hela tiden bli ifrågasatt och hen kan dra sig undan om du visar upp äganderätt. Du måste försöka lite på din partners känslor eller ha en öppen och rak dialog.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fortsätter att sms:a med en person som du vet att du egentligen borde hålla dig undan, men det är något som både är lockande med situationen och med personen ifråga. Du kan inte låta bli att leka med elden just nu. Det här är inte likt den lite fyrkantiga Stenbocken.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen så återvänder du så småningom till din vanliga vardag efter ett par dagar som har varit mer fria. Du har hämtat värdefull energi under måndagen och tisdagen och du är mer harmonisk än du varit på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig väldigt splittrad just nu. Har du ett förhållande så handlar det troligtvis om att du är osäker på vad du känner. Något som inträffat de senaste dagarna gör att du börjar tänka i nya banor när det kommer till dina känslor. Du har inte känt så här intensivt på länge.

Annons