Torsdag 14/5

14 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen så chansar du på hur du ska göra med saker som du inte riktigt har koll på. Det blir en bra och inspirerande dag där du lyckas med du förutsätter dig att göra. På kvällen hör du av dig till en person som du saknar.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker att vara så effektiv du kan idag och dagen går riktigt fort. Det blir en rolig dag men den bjuder också på en del utmaningar. Kvällen handlar om att försöka orka med extra projekt som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen passar du på att göra saker som du inte hinner med annars. Fokus den här dagen ligger på dig själv på ditt eget välbefinnande. Det blir en skön och ganska lat dag där du skämmer bort dig själv ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har kommit nära en vän igen och för varje dag som går känner du att dina känslor växer och förändras. Du trodde att du skulle kunna hålla dem i schack den här gången, men Kräftan är en känsloperson som inte kan hålla saker inom sig eller undantryckta särskilt länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du spelar ett högt spel, men du är van att ta risker. Frågan är om det är värt att spela med dina känslor som insats. Just nu flirtar du en hel del med en vän och du tycker det är både spännande och ganska oskyldigt, men vad du inte märker är att du är på god väg att falla för hen ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska tystlåten idag. Det finns en hel del saker som bekymrar dig och du behöver få tid att tänka igenom vilka alternativ som du har. Under eftermiddagen får du goda nyheter som kan hjälpa dig i dina beslut.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att jobba på fast det på ytan kanske inte är så mycket att göra. Din chef förstår inte alltid vad du pysslar med och hur du lägger upp din dag. Du kanske skulle vara mer tydlig med vad du gör och hur du tänker.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag funderar du en hel del över ett nytt projekt som du är på väg att kasta dig in i. Det var länge sedan du kände dig så här entusiastisk över något. Under dagen får du goda nyheter som rör ekonomin.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du låter ditt humör gå ut över din vän just nu och det kan orsaka onödiga slitningar på er relation. Det bästa vore om du funderade igenom varför du är så arg och vem du egentligen är arg på. Din vän har inte med den här saken att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom jobbig. Du rör på dig och det tycker du känns skönt efter ett ganska långt uppehåll. Du behöver motion för att tänka klart och må bra. Kvällen handlar om en kär hobby som du äntligen kan återuppta igen. Den här kvällen får du även ett väldigt gulligt sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tänker klart och du har raka besked den här dagen. Efter att ha fått lite distans till ditt arbete så känner du dig mer utvilad och redo att ta dig an de utmaningar som väntar. Kvällen handlar om familjen men även om en ny hobby som du lagt dig till med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite vresig just nu och det beror på att du inte är riktigt lycklig. Du tycker att ditt liv tickar på utan att det egentligen händer något. Du saknar romantik och passion, särskilt den här årstiden. Kanske bör du fundera över din privata situation.

Annons