Fredag 15/5

15 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen utmanar du en vän på något som är lite galet och äventyrligt. Din vän är inte lika bra på att ta risker som du är så du vill pressa hen att våga tänja lite på sina gränser. Kvällen handlar om att vara lagom social.

Oxen 20/4-20/5

Under den här fredagen så rinner tiden bara iväg. Du planerar något inför nästa vecka och du inser att det är lite mer tidskrävande än du trodde från början. Kvällen handlar om familjen. God mat och hemma mys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och aktiv fredag där du lyckas överraska både dig själv och din chef. Idag får du värdefull feedback i ett projekt som du nyligen avslutat. Det blir grädden på moset den här dagen. Kvällen kretsar kring familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något nervöst över ditt tecken idag. Du ser fram emot och hoppas på att få träffa en viss person trots att du vet att hen har annat för sig. Du hoppas på att ni ska kunna sammanstråla lite senare den här kvällen. Det är väldigt mycket som du hoppas på när det gäller den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lite konstig fredag. Du hade förutsatt dig att ta det lugnt men flera olika vänner drar i dig och vill träffa dig ikväll. Du är mest intresserad av att träffa en viss person och om du dyker upp så kommer hen se till att komma även om det blir sent. Det finns kemi mellan er två som inte går att förneka.

Jungfru 23/8-22/9

Du får för dig att vara lite spontan idag och det kan göra dina vänner och din familj förvånad. Jungfrun är sällan spontan eftersom det går emot din natur, men just nu influeras du ganska mycket av Eld och det gör dig mer äventyrlig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra även om den går lite långsamt. Du har svårt att orka hålla ett högt tempo på jobbet. Just nu verkar du lida av en lättare åkomma som pollenallergi eller vanlig vårtrötthet. Kvällen blir social och ganska sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska busigt humör idag. Det finns en chans att du överraskar en vän eller släkting med antingen en present, ett spontanbesök eller kanske bara ett fint skrivet sms. För dig har livet vänt och nu känner du ett behov av att få ge till andra och sprida glädje omkring dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får veta att några vänner ska träffas ikväll och du funderar på att följa med bara för att markera ditt revir lite. Det var länge sedan som du träffade de här personerna och du börjar bli orolig att de glömt bort dig och hur förtjusande charmig du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en hel del saker att göra. Det blir en aktiv och trevlig fredag där vänskap, kärlek och passion står i fokus. Just nu dagdrömmer du en del om romantik, men vad du inte tänker på är att den person som du drömmer om är kanske närmare än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag där du kommer till avslut inför helgen och du slipper ta med dig jobbet hem. Under dagen får du lära känna en ny chef lite bättre och du inser hur mycket ni har gemensamt. Kvällen handlar om att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite frustrerad eftersom din vän vägrar att låta dig gå ut ensam. Hen vill vara med dig varje vaken sekund och det kan bli lite jobbigt i längden. Du behöver frihet och du behöver få träffa dina vänner utan din vän.

Annons