Lördag 16/5

16 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen ägnar du dig åt en riktig lördagsfavorit. Det blir en lyckad och aktiv dag där vännerna står i fokus. Under dagen får du höra en nyhet som verkligen förvånar dig. Det handlar om en vän som är förälskad eller en annan vän som vill separera.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det ganska lugnt den här helgen. Lördagen handlar om återhämtning efter en intensiv vecka. Du har några mindre projekt som du försöker avsluta men det går lite trögt. Kvällen handlar om att våga ta för sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är mer spontan än du brukar vara den här lördagen. Du är en mästare på att improvisera i vanliga fall men idag är du galet impulsiv. Det är vårkänslorna som spritter i dig och gör att du verkligen vill ta dagen som den kommer.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn inledning på lördagen där du dagdrömmer dig bort. Mycket i ditt liv kretsar kring dina känslor och kring vänskap. Du har insett att du måste ha tålamod och en hel del vilja för att få det du längtar efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du har fått konkurrens. Det är fler än du som vill vinna en viss persons hjärta och du börjar inse att du har väldigt lite att förlora på att ta er relation till nästa nivå. Det enda du funderar på är hur du ska göra det utan att riskera er vänskap. Ta små men tydliga steg ut från vänzonen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Det finns inget som du inte kan uppnå. Under dagen utmanar du sig själv att göra något du velat göra länge men varit lite för feg att testa på. Du tycker det är kul att testa dina gränser.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Det blir en bra och intensiv lördag där du somnar lätt på kvällen. En nyhet om en släkting blir en sten som faller från dina axlar. Kvällen handlar om ett ekonomiskt dilemma

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mycket noga med att vara ärlig idag, du vill inte invagga din vän i falska förhoppningar.  Även om du inte vill såra hens känslor så måste du vara rak. För dig handlar äkta vänskap om att kunna säga båda bra och svåra saker till varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag mår du lite bättre. Ditt dåliga humör har kanske inte försvunnit helt, men det är i alla fall undantryckt för tillfället. En fin komplimang får dig att rodna den här lördagen. En nygammal flirt hör plötsligt av sig igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du en del att göra och timmarna flyger fram. Dagen handlar om att avsluta vissa projekt och om att påbörja vissa andra. Kvällen handlar om att få träffa en viss person även om du knappt erkänner det för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn och ganska produktiv lördag där du hinner med en massa mindre projekt hemma. Under dagen får du nyheter om en släkting som gör dig lite oroad. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag slits du mellan starka känslor. Du har svårt att erkänna för dig själv vad det är du egentligen vill ha när du borde vara nöjd med det du har just nu. Du är en person som känner intensivt när du känner och det gör du just nu.

Annons