Söndag 17/5

17 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen har du många olika saker som du ska blir klar med så det blir knappast en rofylld söndag där du kan lata dig. Det viktiga den här dagen är att du försöker ha en plan för hur mycket du ska göra och hur lång tid det får ta annars så riskerar du att inte hinna.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite lugnare än lördagen. Du får tillfälle att slappna av och njuta men du får också möjligheten att avsluta ett projekt som du påbörjat. Det blir en bra söndag och den blir ännu bättre om du kan tillbringa lite tid utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en intensiv vecka så är du ganska matt och du behöver den här dagen för att återhämta dig. Oavsett om ditt arbete är lugnt eller om du har mycket att göra just nu så handlar en hel del om den känslomässiga storm som du går igenom för tillfället.

Kräftan 21/6-22/7

Det är dags att du funderar på nästa steg. Det hjälper inte att gå omkring och tråna i smyg, men det är troligtvis inte rätt taktik att helt öppna upp dig heller. En bra medelväg är att intensifiera din kontakt med en viss person och att skapa ett starkt band mellan er.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite kluven just nu. När det kommer till kärlek så finns det olika alternativ, det ena är ett säkert kort på en person som du vet är intresserad medan det andra är en nygammal förälskelse som du är betydligt mer osäker på men som lockar dig mer. Följ ditt hjärta, du kommer bli förvånad över den respons du får.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om många praktiska saker men också om lite välförtjänt lyx och om att få vila. Sovmorgon, en god frukost och kanske en morgonpromenad är en utmärkt start den här söndagen. Vad du gör med resten av dagen kan vara lite mer öppet.

Vågen 23/9-22/10

Du tror du vet men frågan är hur mycket av sanningen du egentligen lyckats lista ut. Vanligtvis brukar du vara väldigt intuitiv, särskilt när det gäller dina vänners hemligheter men idag påverkas du av Väduren vilket inte gör dig lika finkänslig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dig själv på stort allvar just nu och då glömmer du bort hur viktig humor och självdistans är. Försök att koppla av och oroa dig inte så mycket för att misslyckas. Det är genom våra misstag vi växer och utvecklas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ordentligt förbannad på en person som du till för en tid sedan räknade som en av dina närmaste vänner. Kanske borde du rannsaka dig själv en smula. Det är sällan en persons fel att två bråkar. Är det inte på tiden att ni två reder ut era problem?

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv söndag där du ska klämma in både arbete och en privat satsning som du gör. Under den här dagen så börjar en vän att skriva lite mer med dig och du upptäcker att du tycker det är ganska mysigt att trappa upp er relation. Ni två har en bra kemi.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en vän som inte ger så mycket som du vet att hen kunde ge när det gäller en satsning som hen gör. Du försöker vara pedagogisk och hjälpa den här personen, men det blir lätt fel i kommunikationen mellan er.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och ganska händelselös söndag. Ironin i det hela är att det händer en hel del i din vänskapskrets men av någon anledning så når varken skvaller eller information fram till dig. Det är som om du lever i dig egen lilla bubbla.

Annons