Måndag 18/5

18 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant och berikande måndag där du känner dig nyttig. Du får en ovanlig fråga från en kollega idag. Eftersom du inte träffat hen på länge så väljer du att säga ja fast hens fråga är en smula oetisk.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ha högt tempo från början. Genom att ha stenkoll så undviker du onödiga misstag. Eftermiddagen handlar om att vara lyhörd och om att våga ta ut svängarna lite. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ursäktar dig själv och tillåter ett ganska dåligt beteende idag. Det handlar till viss del om att du tycker synd om dig själv. Kvällen blir överraskande intensiv. Du hinner med flera olika aktiviteter, och du somnar ovaggad den här natten.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på dig själv. Du vet att du går för långt ibland när du är uppspelt och det hände i helgen. Nu står du och väger mellan att be om ursäkt eller låtsas som inget hänt. Du kommer undan med båda, men vill du vinna pluspoäng bör du be om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lite väl många järn i elden just nu, särskilt när det kommer till flirtar. Är du singel kan du ha svårt att bestämma dig om du vill ha en relation,  om du vill fortsätta vara singel eller vem du vill ha ett förhållande med.  Många frågor som kräver en del funderingar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på et strålande humör denna måndag. Det är så mycket som går din väg och du kan verkligen njuta av att saker fungerar så bra. Just nu har du turen på din sida både privat och arbetsmässigt. Passa på och rid på den här vågen så länge den varar.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte bli allt för sårad om en viss person inte hör av sig. Hen vill umgås med dig, men hen är upptagen och har mycket att tänka på. Ibland är det bra att inte vara så stolt, bit i det sura äpplet och hör av dig till din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en del diskussioner som rör löner och din anställning idag. Under den här våren har mycket hänt och du är väldigt osäker på många saker i ditt liv just nu så därför tycker du att det är extra viktigt att ta kontroll över de områden du kan ta kontroll över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska grinig mot en släkting som egentligen inte gjort dig något. Om du analyserar dina känslor så kommer du inse att det inte är din släkting du är arg på utan du är arg på något i ditt privatliv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att fokusera och om att få så många olika projekt i hamn som möjligt. På arbetet har du mycket att göra och allt ska vara inne innan helgen. Kvällen handlar om en hobby men också om dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du behålla fokus fast det är många personer som drar i dig samtidigt. Det är inte så enkelt att inte bli distraherad, men du lyckas ganska bra. Eftermiddagen handlar om att planera en fest eller ett firande av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra inledning på veckan. Du har ganska lite att göra på jobbet så det ger dig ett stort utrymme att ta det lugnt. Du funderar mycket just nu, särskilt över kärleken och över dina vänner. Kvällen handlar om ett beslut.

Annons