Tisdag 19/5

19 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vågar mer och mer och du känner dig allt mer självsäker. Det blir en rolig men krävande tisdag som handlar om att vara påhittig och duktig på att formulera sig. Idag imponerar du på en chef med din slagfärdighet och din humor.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktig med att lova saker just nu. Det är svårt att planera långt framåt eftersom det är så många osäkra parametrar så du försöker ta en dag i taget. Sjukdom eller bortfall på arbetet kan skapa vissa logistiska problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på en vän för att hen inte tar sina krämpor mer på allvar. Hen har haft en sjukdom eller en krämpa som besvärar hen en hel del, men istället för att kolla upp vad det är så försöker din vän ignorera sitt problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en person som är lite väl efterhängsen. Visst tycker du om den här personen, men när hen kommer för nära så slår du bakut. Dina känslor tillhör och kommer alltid att tillhöra någon helt annan och det kan du inte göra något åt. Ditt känsloliv är komplext.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på en vän som plötsligt drar sig lite undan. Hen brukar göra så när hen känner att det blir för mycket. Det är inte dig hen drar sig undan utan er gemensamma vänskapskrets, vill du spendera tid med hen så får du vara lite påhittig. Här krävs det drivkraft.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om små problem och geniala lösningar. Du vet precis hur du ska få till en komplicerad process utan att den varken tar särskilt mycket tid eller energi från dina andra uppgifter. Idag tänker du verkligen utanför boxen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir irriterad när det inte går som du tänkt dig. Istället för att krångla med det här problemet bör du ta två steg tillbaka och börja om från början, det kommer att går fortare. En vän har ett smaskigt skvaller åt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt intresserad av ett erbjudande som du får, men du är samtidigt lite orolig för vad det kan innebära på sikt. Just nu är du inte lika impulsiv som du brukar vara. Du föredrar trygghet framför att chansa, i alla fall när det kommer till ekonomi och arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du chansar lite idag men du hoppas att det går vägen. Frågan är om din chef är på ett överseende humör eller om hen kommer att vara väldigt noga med den här uppgiften. Under eftermiddagen gör du eller säger något som du ångrar efteråt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara beredd på det mesta. Du vill visa att du kan och att du faktiskt klarar av de uppgifter som du får. Under dagen blir du positivt överraskad av dina kunskaper. Du inser att du lär dig en hel del. Kvällen bjuder på drama.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mitt inne i ett projekt som kommer att ta större del av sommaren i anspråk. Tänk på att inte skynda för mycket. Det är bättre att ta en sak i taget än att stressa igenom dina uppgifter. Kvällen bjuder på skvaller och roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för att bråka med din vän eller partner. Hen har en förmåga att irritera dig just nu och det handlar om hens stora bekräftelsebehov. Under eftermiddagen får du beröm för en insats som du.

Annons