Onsdag 20/5

20 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir givande men också ganska intensiv. Du ska hinna med att lämna ifrån dig ett ganska omfattande arbete och du drar verkligen ut på det till sista minuten. Kvällen handlar om lugn och ro. Du behöver få pusta ut.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar på hur du ska lösa ett problem den här onsdagen. Det handlar om att vara kreativ och det brukar du inte ha några problem med, men idag så kommer du inte på en endaste idé. Försök att ta en promenad och hämta inspiration från din omgivning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör för att tjafsa med en släkting som helt enkelt hakat upp sig på en sak. Du har redan försökt förklara för den här personen vad du tycker och tänker, men hen verkar inte riktigt förstå ditt resonemang.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att säga nej. Det kan låta enkelt, en i själva verket är det svårt. Du rycks med av stämningen och då säger du dumma saker och fattar ogenomtänkta beslut. Det är den här sidan av dig själv som du vill arbeta med. En vän ger dig en fin komplimang.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite väl hård i din dom idag. Din vän kanske inte är lika flexibel och lika fartfylld som du är men hen har en massa energi och en förmåga att hitta på härliga initiativ. Det här är en person som du behöver ha i ditt liv så ha lite överseende med hens lite fyrkantiga personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir inte så glad när du får höra ett skvaller om dig själv. Visst är det oundvikligt att den här hemligheten kommer fram, men du skulle föredragit att berätta den själv än att låta ryktet spridas. Nu måste du hitta källan till det här skvallret.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och lärorik onsdag där du har mycket att fundera på. Du får testa dina idéer i verkligheten och du får bra feedback från din chef. Det blir en innehållsrik arbetsdag och en social kväll som handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite tillbakadragen idag. Du behöver tid att tänka och att reda ut din tilltrasslade känslor. Du inser att du gjort något dumt och att du antagligen får ångra det ganska snart. Diskutera igenom ditt misstag med en vän och se vad du kan göra för att rädda situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du litar inte på att det du hör överensstämmer med sanningen. Du har blivit lurad förr och du tänker inte begå det misstaget igen. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av någon som står dig nära.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att mycket förändras snabbt just nu och att du inte alltid hänger med i svängarna. Nu gäller det att du funderar lite över vad det är som du vill och hur du ska nå ditt mål. En vänskap håller på att växa sig starkare och förvandlas till något mer än bara vänskap. Ni flirtar helt klart med varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver få en försäkran om att du tänker rätt idag och det får du av en väldigt kompetent och inlyssnande kollega. Hen har bra och tänkvärd feedback men hen har också andra förslag som du bör överväga. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på din vakt idag. Du har märkt att en släkting eller vän har varit på dåligt humör den senaste tiden och det dåliga humöret tenderar att gå ut över dig. Nu håller du dig undan för att undvika onödiga konfrontationer.

Annons