Torsdag 21/5

21 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag får du passa på att göra det du inte brukar hinna med i veckorna. Det handlar inte bara om måsten utan om de nöjen som du ständigt nekar dig själv för att du har andra, mer akuta saker som behöver göras. Njut av den här torsdagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn torsdag där du fokuserar på rätt saker. Du njuter av den här dagen och du unnar dig själv både att får vara kreativ och lättsam. Under den här dagen får du höra lite trevligt skvaller. Det är roligt med nyheter nu när du inte träffar så många olika personer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om snabba puckar och hastiga beslut. Du vet att du borde dra ned på takten och tänka igenom vad det är du vill göra, men du dras med av andra personers entusiasm och då går det väl fort ibland.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen försöker du göra saker för att få tiden att gå men i själva verket så tycker du det är ganska tråkigt när inte en av dina närmaste vänner eller den personen som du har känslor för är med. Just nu tänker du oavbrutet på hen och saknar hen varje minut ni inte är tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du borde välja men du tycker det är svårt. På samma sätt som dina känslor pendlar fram och tillbaka så pendlar din lust att vara med olika grupper vänner. Den senaste tiden har du omedvetet eller medvetet valt den grupp där du kan umgås mer med en viss person.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att du faktiskt behöver vila och ta det lugnt mellan varven. Du har så mycket idéer, tankar och olika projekt för dig just nu att det inte lämnar något utrymme över för vila och reflektion.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir allt annat än långtråkig. Den börjar i maklig takt, men du känner att du får upp tempo allt eftersom dagen går. Mot slutet har du hunnit med mer än du hoppats på och du är nöjd med dagens insats.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga enkla sätt att konfrontera en släkting idag. Det bästa du kan göra är att tjuren vid hornen och inte undvika att säga vad du har på hjärtat. Du kommer att märka att sanningen lyfter en sten från dina axlar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att hantera sin frustration och ilska och du har valt att gå den breda vägen rakt in i ett krig. Problemet är att den person som du vill föra krig emot inte alls är lika upprörd över situationen som du är, snarare tvärtom, hen bryr sig inte alls vilket spär på din frustration.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att pusta ut och andas in frisk luft. Det blir en härlig paus i vardagen där du äntligen får lite välförtjänt miljöombyte även om det bara rör sig om en dagsutflykt. Kvällen bjuder på god mat och en massa onyttigheter. En person kontaktar dig för att hen saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra men lite stressig dag eftersom du ska hinna med så mycket som möjligt. Dagen kretsar kring många små projekt men också kring god mat och släkten. Kvällen blir sen men trevlig. Du känner att du får möjlighet att fundera över livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bör inte bli irriterad på din partner just nu. Hen går igenom en hel del personligt och du borde vara där och stötta hen. Sanningen är den att du periodvis kan bli lite trött på att allt cirkulerar kring din vän. Du brukar bli bortglömd både av din vän och dig själv.

Annons