Lördag 23/5

23 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en rolig och aktiv dag där du håller på med en sportrelaterad hobby. Du kanske inte kan göra på för fullt så som du hoppats, men du kan ändå få njuta lite av din älsklingsport. Kvällen handlar om att vara tydlig.

Oxen 20/4-20/5

Du känner att du har en del projekt som du vill bli klar med den här lördagen. Du är nästan i mål med det ena, men du skulle behöva lite hjälp för att fullborda det helt. Kvällen bjuder på härlig mat och massor av drömmar om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget som du inte kan göra för att försöka få något som bara slunkit ur dig osagt. Trots att du vet att du aldrig helt kan sudda ut något som du uttalat högt så hoppas du på att din vän är förlåtande just idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en löjligt bra lördag och en ännu bättre kväll. Du umgås med dina vänner och den person som du håller av mest är på ett strålande och näst intill flirtigt humör vilket väcker dina förhoppningar. Den här gången är du klok nog att inte rusa fram utan ta ett litet steg i taget mot ditt mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Oavsett vem du umgås med idag så är du flirtig, förtjusande och härligt full av humor. Se bara upp med så att du inte väcker falska förhoppningar hos en person som du inte känner mer än vänskap för. Under kvällen kan det hända att du vågar mer än vanligt. Den respons du får är mer än du hoppats på.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lika lugn lördag som fredag. Du är fortfarande ganska matt och du behöver vila upp dig ordentligt- Det kan röra sig om en förkylning eller så är du bara slutkörd. Under eftermiddagen får du trevliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du anammar en väns ide och gör den till din. Se bara till att berätta för din vän att du använt dig av hens vision så undviker ni onödiga missförstånd. Din vän är lite kinkig när det kommer till hens idéer och kan gå in i försvarsställning om hen känner sig lurad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som aldrig säger nej till ett gott skratt och idag får du chansen att spendera tid med en person som alltid får dig att dra på smilbanden. Det blir en härlig dag som kretsar kring gamla minnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du att inte göra så mycket alls. Du ignorerar högen av påbörjade projekt för att istället ägna dagen åt att umgås med familj och kanske någon vän. Du är bra på att ignorera ditt dåliga samvete som säger att du borde vara lite mer nyttig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen är din dag. Du tar det lugnt, kanske tränar du lite men framförallt så unnar du dig att tänka på allt utom arbetet. Det blir en härlig dag som kretsar kring dina vänner och kring att vara lite galen och impulsiv. En flirt kan plötsligt bli lite allvarligare.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att se saker för vad det är och inte blir oroad när du måste tänka om i dina idéer. Ibland är inte den första idén som du får den bästa, utan det är bättre att låta den växa fram lite i taget under en längre tid. Kvällen handlar om att konferera med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är person som tillåter dig att vara rätt så inaktiv mellan varven men inte idag. Just nu fylls ditt horoskop av energi från Solen och då kan du inte låta bli att hålla igång. Får du inte aktivera dig blir du grinig och rastlös. Du kan till och med överväga att hänga med en eller några vänner som du inte sett på evigheter.

Annons