Söndag 24/5

24 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte som du tänkt dig den här söndagen. Saker som du trodde att du hade koll på går fel och det resulterar i att du får jobba hårt för att komma ikapp. Under eftermiddagen får du oväntad hjälp av en vän. Du inser att även om ni inte umgås så mycket just nu så är hen pålitlig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om ännu ett av dina projekt som du påbörjat men inte avslutat. Det blir en ganska bra dag där du är rätt så nöjd med din insats. På kvällen tycker du att du förtjänar en extra belöning för att du varit så duktig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar inte om när utan om ifall. Det du vill göra kan stoppas av olika hinder på vägen så det är bra om du verkligen ser till att ha en backup plan så kommer det bli enklare för dig. Ett löst rykte får dig att blir riktigt arg fast du egentligen inte berörs direkt av det.

Kräftan 21/6-22/7

Du får som du vill i olika sammanhang men inte idag och det gör dig frustrerad. Just nu känns det lite som du tar ett steg framåt och två tillbaka. Du måste vara lite mer motverad och målinriktad om du ska nå dina drömmar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du irriterad. Lördagskvällen slutade inte riktigt som du hoppats och det bror mer på att du kanske insett vad det är du vill och att det du vill inte nödvändigtvis är den väg som du fallit in på. Kanske är det på tiden att du är ärlig mot dig själv. Känslor är något som du inte kan bestämma över.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och lugn söndag där du äntligen tar dig tid att pusta ut ordentligt. Det här blir en dag då du hämtar andan och njuter av nuet. Under dagen får du möjligheten att rätta till ett misstag som du gjort. Ta till vara på den här chansen.

Vågen 23/9-22/10

Du är värd all uppmärksamhet som du får idag så var inte generad. En vän vill att du ska känna dig värdefull och det är viktigt för hen att du verkligen förstår hur mycket du betyder för hen. Kvällen handlar om att säga ja.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite oroad idag. Det handlar om att du befinner dig i en situation som du inte är riktigt bekväm med. Du vet vad du vill men inte hur du ska nå dit. Under dagen får du möjligheten att visa en äldre släkting lite extra omtanke.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du chansen att vara ed en person som du tycker mycket om. Det blir en harmonisk och väldigt givande söndag. Den här personen verkar inte vara en käraste utan snarare en vän eller en äldre person som en släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att göra den här söndagen och tiden går väldigt fort. Det blir en aktiv och rolig dag där du lyckas med saker som varit utmanande för dig tidigare. Du blir nöjd av din framgång. Kvällen handlar om vänskap och om att våga öppna upp sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ingen riktigt energi den här söndagen så du tar det så lugnt du kan. Det finns vissa saker som du inte an styra över som du måste vara med på men i övrigt blir det en riktigt lugn och behaglig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket kärlek och värme i ditt horoskop just nu. Du verkligen glöder inifrån och den person som du hyser de här känslorna för kan skratta sig lycklig. Kvällen handlar om att vara uppmärksam på något i ditt privatliv.

Annons