Måndag 25/5

25 maj, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen vill du unna dig något riktigt lyxigt. Det var länge sedan som du skämde bort dig själv på det här sättet och du förtjänar verkligen att bli lite bortskämd. På eftermiddagen kan du få goda nyheter som rör en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara ganska fokuserad för du har en del saker som du måste hinna med, särskilt under morgontimmarna. På eftermiddagen blir det lugnare och du kan med fördel ägna dig åt en hobby

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte bli irriterad på en person som inte förstår vad du menar. Du kan vara väldigt snabb i din tanke process ibland och det gör det lite krångligt för utomstående att hänga med i dina idéer. Kvällen blir lagom aktiv och väldigt trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag famlar du lite i mörkret med en viss uppgift. Det handlar mer om att du verkligen inte vill än du inte kan och när du inte vill så går all information in genom ena örat och ut genom andra. Kvällen blir annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste välja och det är inte lätt eftersom du inte vill. Det val du står emellan kommer att göra lite ont hur du än tänker. Det handlar om att släppa taget om en dröm för att kunna fånga en annan. Ibland kan livet vara komplicerat.

Jungfru 23/8-22/9

Du frågar runt för att få tag på lite mer information men det är inte så enkelt som du hoppats på. Det du vill veta verkar ingen vilja prata om högt. Här gäller det att använda sig av en kombination av list och charm.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att göra den här måndagen men inget som du inte hinner med om du bara fokuserar lite. Ditt problem är att din fokus inte är på topp just nu. Dina tankar tenderar att vandra iväg hela tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara kreativ och utnyttja din förmåga att skapa. Du är väldigt påhittig just nu och du njuter verkligen av att kunna förverkliga en idé till något som du kan arbeta med rent praktiskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får en del att göra den här måndagen så det gäller att du orkar hålla ett högt tempo. Du har lite svårt att fokusera just nu för det är så många tankar som far fram och tillbaka i ditt huvud. Mycket av dina funderingar du har rör framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir ganska slitsam på ett bra sätt. Du gillar att ha mycket att göra så länge du känner att du har kontroll och det har du just nu. Du får goda nyheter den här dagen och en särskild vän vill träffa dig vilket gör dig extra glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan tänka väldigt praktiskt mellan varven och idag är det en sådan dag då du helt och hållet fokuserar på att få saker gjorda. Det blir en bra dag som ger ett härligt resultat. Kvällen blir lite väl aktiv för din smak.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du visa en vän hur mycket hen betyder för dig och det gör du på ett litet udda sätt. En del av Fiskarnas oemotståndliga charm är att du aldrig gör saker som förväntat. Du gillar att överraska och du kan vara väldigt romantisk.

Annons